Sound of Rio İstanbul`da!

Tarihler: 23 Mart 2009 Pazartesi ~ 24 Mart 2009 Salı 23-24 Mart 2009

Yer: Sambistanbul

Nereden Alınır: www.myspace.com/sambistanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2009 ~ Mar 24, 2009
“SOUND OF RIO” İSTANBUL’DA…
Avrupa`nın ileri gelen samba eğitmenleri ve üstadlarının (mestre) bir araya gelerek oluşturdukları çok uluslu samba birliği BLOCO-X, 20-24 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gelecek. SAMBİSTANBUL‘un evsahipliği yapacağı program``da beş gün süresince iki grubun birlikte gerçekleştireceği etkinlikter atölye çalışmaları, sahne performansları ve sokak gösterilerini kapsayacak.

Uzun süre BLOCO-X ile Almanya ve çeşitli Avrupa ülkelerinde sayısız atölye çalışması, sahne ve sokak performansına katıldıktan sonra Türkiye`ye gelerek bu projenin bir ayağını da İstanbul`da kurmak için çalışmalar yürüten perküsyon eğitmeni Ali Aslanbay `ın Türkiye`de samba müziğinin yaygınlaşması ve daha iyi öğrenilmesini sağlamak amacıyla İstanbullu perküsyoncular ile birlikte kurduğu SAMBİSTANBUL gurubunun davetlisi olarak İstanbul’a gelen BLOCO-X tüm samba meraklılarını ihya etmeye hazırlanıyor.

Sambistanbul ve Bloco-X ‘in 20-24 Mart tarihleri arasında, dört gün boyunca katılacağı etkinlikler ise şöyle;
• 20 Mart Cuma akşam saatlerinde İstanbul’a gelecek olan Bloco-X ayağının tozuyla 21:00 – 23:00 saatleri arası Beyoğlu İstiklal Caddesi Rumeli Han Kat:3 ‘te bulunan ETNİK 34 isimli dans ve müzik atölyesinde “ENREDO-RIO SAMBA PERCUSSION WORKSHOP WITH BLOCO-X” isminde atölye çalışmasında Sambistanbul ’a katılarak İstanbullu samba perküsyon meraklılarına unutulmaz bir tecrübe yaşatacaklar.
• Aynı gece yine Beyoğlu’nda Ayhan Işık Sokak Deniz Apartmanı No:11 çatı katında bulunan enfes İstanbul manzaralı ÜÇNOKTA TERAS isimli mekanda saat 00:00’da “SOUND OF RIO” ismiyle gerçekleştirilecek etkinlikte iki grup sırayla performanslar gerçekleştirerek İstanbul’a çoşkulu bir merhaba diyecekler.
• 21 Mart Cumartesi 12:00 – 18:00 saatleri arasında yine ETNİK 34 ‘te atölye çalışmalarına devam edecekler ve aynı günün akşamında Poyrazköy ’de düzenlenecek özel bir partiye konuk olacaklar.
• 22 Mart Pazar 14:00 itibarı ile 2 gün süresince atölye çalışmalarına katılan tüm perküsyoncularla birlikte Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünden Tünel Meydanı ‘na kadar yürüyüş halinde gerçekleştirecekleri “SAMBA ON İSTİKLAL” isimli gösteriden sonra,
• Aynı günün gecesinde saat 21:00 de İstiklal Caddesi, Saka Salim Çıkmazı No:3 adresinde bulunan İstanbul’un dünya müziği klübü Shaman’da “SOUND OF RIO” isimli samba partisinde performanslarını sergileyecekler.
• 23 Mart Pazartesiz 23:00 ‘te bu sene 6. sı Beyoğlu SALSANAT ’ta düzenlenecek olan basın mensupları ve sanatçıların bir araya geldiği “6. MEDYA GECESİ” etkinliğinde şovlarını sergileyecekler.
5 gün süresince yapılacak etkinlikler ile ilgili ayrıntılı bilgi ve güncellemeler www.myspace.com/sambistanbul adresinden takip edilebilir.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT