Tango Poison

Tarihler: 11 Mart 2012 Pazar ~ 11 Mart 2012 Pazar 11 Mart 2012 20:00

Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Mustafa Kemal Amfisi

Ücret: 100.00 TL - 89.00 TL - 78.50 TL - 67.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Maçka Kampüsü, Maçka Cad. 34357 Maçka İstanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2012 ~ Mar 11, 2012

Sadece 1 Gösteri!

Dünya’nın En Ünlü Yeni Nesil Tango Orkestrası ve Dünya'nın En İyi Tango Dansçıları “Tango Poison” Gösterisi ile Türkiye’de.

Dünyanın en ünlü çağdaş tango orkestrası Arjantinli Sexteto Milonguero, bu yıl üçüncüsü düzenlenen TanGOTOIstanbul tango festivali kapsamında, 11 Mart Pazar günü İstanbullu sanatseverler ile buluşacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleşecek gösteri, dans ve müzik en doğal haliyle seyircinin karşısında olacak. Sexteto Milonguero orkestrasının birbirinden güzel yorumladığı Arjantin Tangoları ve geleneksel Arjantin ritmleri ve Güney Amerika ezgileriyle beraber dünyanın en usta dansçılarının Arjantin Tango’sunun doğasına uygun olarak Emprovize Dans gösterileri izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Gectiğimiz yıl büyük sükse yapan gösteri bu sefer güçlendirilmiş kadrosuyla ve sadece bir kere sahne alacak. Gecenin sunuculuğunu, aynı zamanda bir tango dansçısı olan Toprak Sergen yapacak. Muhteşem bir görsel ve işitsel şölenin yaşanacağı gecede kariyerleri ile bütün dünyaca tanınan dünyanın en ünlü tango dansçıları Javier Rodriguez, Esteban Moreno - Claudia Codega, Diego Riemer – Maria Belen Giachello, Sebastian Achaval – Roxana Suarez, Claudo Forte- Barbara Carpino, Sebastian Jimenez - Maria Ines Bogado ve İstanbul ve Ankara'dan çok yetenekli 2 çiftimiz, Aydın Kocamusaoğlu - Pelin Koyun, Alper Ergökmen – Selen Sürek gösterilerini sergileyecek. Sahnede muhteşem bir sentez yaşanacak.

Sexteto Milonguero kimdir?

Altı enstrüman ve bir vokal sanatçısından oluşan Arjantinli grup Sexteto Milonguero, son dönemin en ünlü tango orkestrasıdır. Herkese hitap eden orkestra, özellikle ritmik müzikleri, farklı yorumları, yarattıkları enerjileri ve izleyenleri anında içine alan coşkularıyla tango müziği dünyasında çığır açtılar.

Genç ve yetenekli müzisyenlerden oluşan Sexteto Milonguero, gerek Arjantin çapında önemli etkinliklerde ve Buenos Aires’in en ünlü milonga mekanlarında sergiledikleri güçlü performansları, gerek Avrupa’nın çeşitli festivallerinde sundukları enerjik konserleriyle, en çok beğenilen çağdaş tango orkestrası olma başarısına ulaşmıştır. Orkestranın vokalisti Javier Di Ciriaco aynı zamanda Tango Feeling gösteri grubunun vokalistliğini yapmakta ve bu gösterinin başarısında büyük bir rol oynamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT