Orhan Kural, Anabilim Öğrencilerine Gezdiği 226 Ülkeyi Anlatıyor

Tarihler: 22 Mart 2011 Salı ~ 29 Mart 2011 Salı 22 Mart Salı Saat: 13:30 `da söyleşi ve sergi açılışı.

Yer: Anabilim Eğitim Kurumları Konferans Salonu

Adres: Şenol Güneş Bulvarı İkbal Cad. Kahraman Sok. No:1 Çamlık K.Ataşehir İstanbul Ataşehir İstanbul

Telefon: 0216 526 32 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2011 ~ Mar 29, 2011

Ülkemizin en önemli bilim insanları arasında yer alan, renkli kişiliği ve aktif sosyal hayatıyla tanınan Prof. Dr. Orhan Kural, dünyadaki 226 ülkeyi dolaşan bir “gezgin” olarak Anabilim Eğitim Kurumları öğrencileri ile buluşuyor.

İTÜ Maden Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı, Türkiye Gezginler Kulübü Derneği Kurucu Başkanı gibi pek çok görevi sürdüren Prof. Dr. Orhan Kural, öğrencilere yapacağı slayt gösterisinde iyi bir gezginin sahip olması gereken özellikleri ve farklı dünya kültürlerini tanımanın kişileri nasıl zenginleştirdiğini anlatacak, anılarını ve birikimlerini paylaşacak.

Orhan Kural’dan fotoğraf sergisi Anabilim Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda 22 Mart Salı günü saat 13.30’da düzenlenecek olan “Orhan Kural ile Mini Dünya Turu” adını taşıyan söyleşide Prof. Dr. Orhan Kural gezgin kimliği ile öğrencilere ziyaret ettiği 226 ülkeyi kapsayan bir fotoğraf gösteride yapacak.

Bu fotoğraflardan seçilen zengin bir sergi ise Anabilim Eğitim Kurumları’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek ve bir hafta boyunca ziyaret edilebilecek.

Anabilim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kılıç, öğrencilerin hayat deneyimlerini zenginleştirmek amacıyla ülkemizin başarılı ve seçkin kişiliklerini Anabilim Eğitim Kurumları’nda ağırlamaktan ve öğrencilerle buluşturduklarını söyledi.

Serkan Kılıç bu sayede eğitim ve öğretim yanında düzenlenen bu tür etkinliklerle farklı deneyimleri öğrencilerine aktarmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT