Anason Akademisi 1. Seviye

Anason Akademisi 1. Seviye

Tarihler: 15 Şubat 2023 Çarşamba ~ 15 Şubat 2023 Çarşamba 15 Şubat 2023 16:00

Yer: IWSA.

Ücret: Dersler: 15-16 Şubat 2023 + Sınav: 20 Şubat 2023 550.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Büyükdere Caddesi, River Plaza No:28, Bahar Sokak, 34349 Şişli/İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2023 ~ Şub 15, 2023
1.Ders-IWSA: 15 Şubat, 19.00-21.00 2.Ders-IWSA: 16 Şubat, 19.00-21.00 Dersler IWSA’da fiziki sınıf ortamında sınav online olarak zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecektir. Sınav : 20 Şubat, 19.00-19.45 *Sınava giriş hakkı için tüm derslere katılım zorunludur. Kapı açılış/etkinlik başlangıç saati: 19.00 Etkinlik Mekanı : Dersler: IWSA + Sınav: Zoom Anason akademisi ile, rakı kültürünün temel bilgilerini konunun uzmanlarından IWSA’nın eğitmeni Özge Ergun ile kıdemli inovasyon ve teknik müdürü Koray Özcan’dan öğrenebileceğiniz program IWSA’da başlıyor. Özge Ergun Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümünde lisans ve Marmara Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Stratejik Marka Yönetimi yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2015 yılından itibaren IWSA’da Eğitim Uzmanı olarak görev almaktadır. “Level 3 Award in Wine&Spirits” sertifikasına sahiptir. WSET’nin yetkili eğitmenidir aynı zamanda IWSA’nın ’10 Soruda Üzümden Kadehe’ programının da eğitmenidir. Koray Özcan Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği ana bilim dalında yüksek lisans derecesine sahiptir ve aynı bölümde doktora öğrenimine devam etmektedir. Dünyanın ilk Rakı Duyusal Çemberi’nin oluşturulmasında yer almıştır ve ‘Anason Tohumunun Uçucu Yağı ve Aroma Bileşimi Üzerine Yörenin Etkisi’ adlı tezin yazarıdır. ’Institute of Brewing and Distilling’ organizasyonundan ‘Diploma in Distilling’ sertifikasına sahiptir. 2011 yılından itibaren distile alkollü içkiler üretim ve kalite süreçlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olup, halen Kalite, Teknik ve İnovasyon Müdürü olarak çalışmaktadır. International Wine& Spirits Academy Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme &içme eğitimine destek oluyor.

Tüm Bilet Fiyatları:

Dersler: 15-16 Şubat 2023 + Sınav: 20 Şubat 2023 550.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT