100%FEST - 1. Gün - Soundgarden

Tarihler: 06 Haziran 2014 Cuma ~ 06 Haziran 2014 Cuma 11:00

Yer: Küçük Çiftlik Park

Ücret: VIP Teras Ayakta - 320.00 TL Diamond Circle Ayakta - 245.00 TL Golden Circle Ayakta - 180.00 TL Normal Ayakta - 98.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2014 ~ Haz 6, 2014

100% eğlence, 100% performans, 100% müzik, 100% festival...

100%FEST, müziğin devleriyle şehri sallamak için geliyor!

100%FEST’ten Dünyaca ünlü bir headliner daha! : Kaiser Chiefs

100%FEST önceki haftalarda açıkladığı headliner’lar Soundgarden ve Massive Attack'tan sonra, üçüncü headliner olarak Kaiser Chiefs’i açıklıyor!

Nisan 2014’te yayımladıkları yepyeni albümleri “Education, Education, Education & War” albümünden şarkıları Türkiye’deki hayranlarıyla ilk kez birlikte söyleyecek olan Kaiser Chiefs, 6 Haziran günü Soundgarden öncesi sahne alacak.

Festivalde Soundgarden, Massive Attack, Kaiser ChiefsTrentemøller (live), Wild Beasts, Ceza, Mor ve Ötesi, Rebel Moves, Malt, Foma, Ceylan Ertem, The Away Days, Özge Fışkın, Gren ve Narda Afrika’nın yanı sıra Danimarkalı şişe müziği dehalarıBottle Boys da sahne alacak.

100%FEST, festival sürprizlerine önümüzdeki haftalarda da devam edecek!

Esen Entertainment organizasyonuyla, 6 ve 7 Haziran tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek 100%FEST’in biletleri satışta!

Soundgarden

Amerikalı grunge rock grubu Soundgarden, 1984 yılında Washington'da kuruldu. Grup ismini, Seattle yakınlarında bulunan ve rüzgar çıktığında ürkütücü sesler çıkartan Sound Garden adlı heykelden aldı. Bugüne kadar yayımlanmış 7 albümü bulunan grup, asıl çıkışını 1994'te yayımladıkları dördüncü stüdyo albümleri "Superunknown" ile yakaladı. Tekrar birleşmeleri sonrası, ilk defa 100%FEST kapsamında İstanbul’da konser verecek olan Soundgarden, konser öncesi “Superunknown” albümünün 20. yılını, özel içeriklerin yer alacağı “Unknown Super Delux” isimli bir albümle kutlayacak.  “Unknown Super Delux” 6 Haziran Cuma günü İstanbul’da verecekleri konserden üç gün önce, dinleyicisi ile buluşacak.

Massive Attack

1980’lerin ortasında iyi bir şöhrete sahip olan “The Wild Bunch”in sona erdirilmesiyle “The Wild Bunch” üyeleri tarafından kurulmuş bir grup. Trip Hop / Elektronica / Down Tempo tarzında müzik yapan Massive Attack, 1987'de İngiltere’de kuruldu. Robert “3D” Del Naja (“D”) ve Grant "Daddy G" Marshall ("G") dan oluşan grup, birçok ünlü isimle ortak çalışmalarda bulunmuş, remix yapmış ve birçok filmler için soundtrack hazırlamıştır. Live electronic janrının en büyük isimlerinden biri Massive Attack,, 6/7 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek 100%FEST kapsamında İstanbul’da!

Kaiser Chiefs

1996’da İngiltere'de kurulan ve İngiltere’den çıkan ve başarılı gruplar arasında yer alan Kaiser Chiefs, 2005 yılında yayımladıkları “Employment” isimli albümleriyle, alternatif müziğin en önemlisi isimlerinden biri oldu. “Employment”; Rolling Stone,  Spin, Uncut, Mojo, NME ve Q gibi en önemli müzik yayınları tarafından 2005’in en iyi albümlerinden biri seçildi. Kaiser Chiefs aynı zamanda bu albümle, aday olduğu üç kategoride Brit ödülünün de sahibi oldu. Solist Ricky Wilson; inanılmaz sahne enerjisi ve kalabalıkları harekete geçiren performansı ile biliniyor. Bu sebeple, canlı performanslarıyla bir efsaneye dönüşen grup unvanını da hak ediyor.

Nisan 2014’te yayımladıkları yepyeni albümleri “Education, Education, Education & War” ile, ilk kez 100%FEST kapsamında Istanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Trentemøller

Dijital olduğu kadar analog, karanlık olduğu kadar eğlenceli; keskin olduğu kadar organik sound'ları eşi benzeri görülmemiş bir şekilde harmanlayarak ortaya koyan Trentemøller; kısa sürede elektronik müziğin en önemli isimlerinden biri oldu.Trentemøllercanlı performansı ile, 100%FEST kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Wild Beasts

Indie müziğin hem müzikal anlayışıyla, hem de şarkı sözleriyle radikal bir duruşa sahip temsilcisi Wild Beasts, solist Thorpe’un sıra dışı sesi, grubun kendine özgü hipnotik gitarları ve grubun basçısı Tom Fleming’in de zaman zaman güçlü vokalleriyle biliniyor. 10 yılı aşan Indie yolculuğunu, beşinci stüdyo albümü ile taçlandıran Wild Beasts “Present Tense” ile ilk kez, İstanbul’da 100%FEST sahnesinde olacak.

mor ve ötesi

Türk Rock müziğinin en önemlisi isimlerinden mor ve ötesi, 1995’te kuruldu. Bugüne kadar yayımladıkları albümlerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve 2004’te yayımladıkları “Dünya Yalan Söylüyor” albümü ile müzikseverlerin gönlünde taht kurmayı başardı. “Dünya Yalan Söylüyor” ile Altın Kelebek ödülünün yanı sıra, Rolling Stone, Billboard ve Blue Jean gibi önemli müzik dergileri tarafından en iyi albüm seçildi. 2008 yılında, Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil eden grup, şu sıralar “Güneşi Beklerken” adlı albümlerinden “Eski Şarkısı”nın klibiyle ekranlarda.

Ceza

Türk Rap müzik sanatçısı Ceza, 2002 yılında ilk solo albümü “Med - Cezir”i yayımladı. Türkiye dışında, dünyanın çeşitli ülkelerinde konser vererek, müzik sektörü ve medyanın yanı sıra, farklı kitlelerin de ilgisini çekmeyi başardı.  2007 yılında MTV Europe Music Awards ödülünü alan ilk Türk sanatçı olan Ceza, albümleriyle MTV World Chart” da uzun süre yer aldı. Kansas City’nin efsanevi Rapçisi Tech N9ne'ın "All 6 & 7's" albümünde ''Worldwide Choppers'' adlı parçada, Tech N9ne, Busta Rhymes, Twista ve Yelawolf gibi Rap müziğin dünya genelinde önemli isimleri ile birlikte yer aldı. “All 6 & 7’s” yayınlandığı ilk hafta Billboard listelerine 4 numaradan giriş yaparak, yine Billboard’un  Rap albümleri listesine zirveden giriş yaptı. "Med-Cezir", "Rapstar", "Feyz Al", "Yerli Plaka", "Evin Delisi", "Bomba Plak", "Onuncu Köy" isimli albüm ve single çalışmalarının ardından 2012 yılında Mozart’ın 1783 yılında Mehter Marşı’ndan esinlenerek yazdığı "Türk Marşı (Rondo alla Turca)"na söz yazdı. “Türk Marşı” yayınlandığı ilk gün müzik listelerine 1. sıradan giriş yaparak, severler ve eleştirmenler tarafından tam not aldı. Yeni albüm çalışmaları için stüdyoda olan Ceza, 100%FEST kapsamında sahne alacak isimler arasında.

Rebel Moves

2000 yılında kurulan Türk müzik grubu Rebel Moves, sound olarak reggae, caz, elektronik müzik, funk, etnik müzik ve hiphop'ı barındırır. Konserler sırasında ürettikleri doğaçlamaları albümde toplayan grup 2003 yılında yayınlanan “Sheep” ve 2004 yılında yayımladıkları “Are you Satisfie” albümünden “Bandare” isimli şarkıları ile uluslararası listelerde yer aldı.  Sahne çalışmalarını doğaçlama Sessionlar ile devam etme kararı alan grup, 100%FEST sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Malt

Türk Rock müzik grubu Malt, ilk albümleri “Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm”ü 2006 yılında yayımladı. Sert ve enerjik bir soundda olan bu albümle kemik bir hayran kitlesine ulaştı. 2010 yılında çıkarttıkları ikinci albümleri "Arıza" ile başarılı bir işe daha imza atan grup, dinleyenlerinin gönlünü yeniden fethetti. İkinci albümde de tarzını koruyan Malt, verdikleri konserlerle kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Foma

Mavi Sakal 'dan tanıdığınız Murat Tümer (Davul), Batur Yurtsever (Bas) ikilisine Dağhan Kök (Gitar) ve Evren Uysal (Vokal) eşlik ediyor. 2008 yılında söz, beste ve düzenlemeleri kendilerine ait “Albüm” isimli ilk EP'lerini yayımladılar. Türkiye dışında, bir çok Avrupa ülkesinde satışa sunulan “Albüm” aynı yıl Rolling Stone dergisi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT