15. Uluslararası İstanbul Kukla Festivali

Tarihler: 03 Mayıs 2012 Perşembe ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Ücret: Tam 25 TL / Öğrenci 15 TL

Nereden Alınır: www.mybilet.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2012 ~ May 13, 2012

Bu yıl 15’inci yaşını kutlayan Uluslararası İstanbul Kukla Festivali 3 Mayıs’ta başlıyor… 10 gün sürecek olan etkinliğin biletleri MyBilet satış kanalları aracılığıyla sanatseverlere ulaşacak…

Uluslararası İstanbul Kukla Festivali başlıyor... 15 yıldır büyük ilgi gören etkinlik bu sene 03 - 13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ve 13 farklı ülkeden seçkin grupları ağırlayacak. Biletleri www.mybilet.com internet sitesinden satılan festival kapsamında iki sergi, konferans ve workshop da yer alıyor.

Cengiz Özek’in sanat yönetmenliğinde gerçekleştirilecek festival, masa kuklasından ipli kuklaya, gölge oyunundan video performanslarına, gelenekselden moderne, zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. 15’inci Uluslararası Kukla Festivali bu yıl, yaptığı araştırmalarla ‘Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun genç kuşaklara kalmasını sağlayan ve ‘Karagöz’ adlı kitabıyla Karagöz geleneğini ölümsüzleştiren ünlü edebiyatçı Cevdet Kudret anısına düzenleniyor. Festival, İtalyan Kültür Merkezi’nde İtalya’nın en beğenilen kukla gruplarından Walter Broggine’nin ölmek isteyip, bir türlü ölemeyen kuklanın başına gelen komik olayların sahnelediği Solo adlı performansla açılışını yapacak.

Festival biletleri ve ayrıntılı bilgi için www.mybilet.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Uluslararası Kukla Festivali Etkinlik Mekanları:

Fransız Kültür Merkezi, İtalyan Kültür Merkezi, Kukla İstanbul, Kozzy Kültür Merkezi, AFL Kültür Merkezi-Göztepe, Caddebostan Kültür Merkezi, Kenter Tiyatrosu, Pera Müzesi, Oyuncular Sahnesi, Maya Sahnesi, İstanbul Metrosu - Taksim girişi, Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi, Forum İstanbul, Başakşehir Kültür ve Sanat Merkezi, Marmara Forum ve İstanbul sokakları.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT