2. Uluslararası İstanbul Concours d'Elegance

Tarihler: 07 Haziran 2014 Cumartesi ~ 08 Haziran 2014 Pazar 12:00

Yer: Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu

Ücret: 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. 34445 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Faks: 0212 311 11 99

Web: http://http://www.haliccc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 7, 2014 ~ Haz 8, 2014

Zarafet ve tutkunun buluştuğu 2. Uluslararası İstanbul Concours d'Elegance, 7-8 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olacak otomobil güzellik ve zarafet yarışması Istanbul Concours d’Elegance, 7–8 Haziran 2014 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Dünya çapında ses getiren Concours d'Elegance'lar arasında; Villa d'Este, Pebble Beach Concours d'Elegance, Meadow Brook Concours d'Elegance, Amelia Island Concours d'Elegance ve Manhattan'daki Louis Vuitton Classic yer alıyor.

İlki İstanbul'un büyüleyici ve tarihi mekanlarından biri olan Küçüksu Kasrı'nda düzenlenen Istanbul Concours d'Elegance, bu yıl İstanbul'u farklı açılardan, tüm tarihi güzelliği ile seyir imkanına sahip olan Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. 

Geçtiğimiz yıl düzenlenen, klasik otomobil dünyasından olduğu kadar cemiyet ve iş hayatından da yerli ve yabancı davetlileri ağırlayıp otomobil severlerin dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri olmaya aday olduğunu kanıtlayan İstanbul Concours d'Elegance, bu sene de önemli birçok marka ve ismi bir araya getirecek.

Dış görünüm, iç tasarım, orijinallik ve tarihçesi gibi yaklaşımlar üzerinden verilecek puanlamalara göre ödül kategorileri 1945 ve öncesi için Antiques, 1946-1960 yılları için Classics, 1961–1970 yıllarında Collectables, 1971 ve 1981 yılları için Exotics ve her sene farklı bir üreticiden seçilecek olan Featured Brand şeklinde ayrılıyor.

- Bu bilet ile etkinliğin herhangi bir gününe iki kişi veya etkinliğin iki gününe de bir kişi giriş yapabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT