212 Photography İstanbul

Tarihler: 08 Ekim 2020 Perşembe ~ 18 Ekim 2020 Pazar 10:00

Yer: Akaretler Sıraevler

Ücret: Tam 20.00 TL Öğrenci 05.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2020 ~ Eki 18, 2020
212 Photography Istanbul, 8 - 18 Ekim tarihlerinde 10 gün boyunca sürecek programıyla ziyaretçileriyle buluşuyor.

Başta Yapı Kredi Bomontiada olmak üzere, şehrin farklı mekanlarında gerçekleşecek olan festival İstanbullulara yeni keşif rotaları sunuyor. Festival aracılığıyla ziyarete açılacak olan özel mekanlar arasında Tekfur Sarayı Müzesi, Zülfaris Karaköy, Şerefiye Sarnıcı ve Akaretler Sıraevler yer alıyor.

212 Photography Istanbul, sergiler, atölyeler, söyleşiler, film gösterimleri, portfolyo değerlendirmeleri ve uluslararası yarışmasıyla kapsamlı bir program ile festival takipçileri buluşuyor.

Bilet Fiyatları:

- Tam 20.00 TL Öğrenci 05.00 TL

Önemli Notlar:

- Mekanlara girişte ateş ölçümü yapılacaktır.- Sergiler esnasında mekanlarda geçirilen süre boyunca maske takmak zorunludur.- Sergi mekanları deneyim ve ortak kullanım alanları, çalışanların ve ziyaretçilerin kullandığı her alan uluslararası standartlarda, sağlık bakanlığı onaylı ürünler ile dezenfekte edilecektir. Açılış sonrası, gün içerisinde ve kapanış sonrasında da rutin dezenfekte işlemleri devam edecektir. - Mekanlarda, düzenli olarak sağlık kontrolünden geçen ve her gün ateşleri ölçülen personel, gerekli koruyucu ekipmanlarla çalışacaktır. - Mekanlarda, deneyim ve ortak kullanım alanlarında ziyaretçilerin kolaylıkla ulaşabileceği dezenfeksiyon noktaları bulunacaktır. - Sosyal mesafe kuralları gereği mekanlara, aynı aileden veya arkadaş grubundan olmak koşuluyla en fazla 4 kişi alınmaktadır. Birbirlerini tanımayan ziyaretçiler olursa, grup olarak değil, tek kişi olarak giriş yapabilmektedirler. - Mekanlara sınırlı ziyaretçi sayısı kabul edilecektir. - Sosyal mesafe kuralları gereği, oturma alanları kişiler arası 1,5 metre boşluk kalacak şekilde düzenlenmiştir.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat sergi kapı açılış saatidir.- Etkinlikte alt yaş sınırı yoktur. 10 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Organizasyon firması kaçınılmaz nedenlerden dolayı programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekanlara dışarıdan; yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Kayıp biletler için işlem yapılmayacaktır.- Mekanlara yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Mekanlarda emanet noktası bulunmamaktadır. - Festivale katılan her birey özel kurallarda yer alan tüm maddeleri okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılır.- Satın alınan bilet 8-18 Ekim tarihleri arasında, bir gün için 10:00 - 20:00 saatlerinde geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT