23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Doğuş’ta Kutlanır

Tarihler: 23 Nisan 2009 Perşembe ~ 23 Nisan 2009 Perşembe

Yer: Doğuş Eğitim Kurumları

Adres: Doğuş Üniversitesi H Blok Zeamet Sokak 34722 Acıbadem Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2009 ~ Nis 23, 2009
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Doğuş’ta Kutlanır
23 Nisan’da Geleceğe Doğru

Doğuş Eğitim Kurumları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için eğlenceli ve dopdolu bir program hazırladı. Enis Fosforoğlu Tiyatrosu, Klez-Mez Müzik Grubu konseri, Doğuş Eğitim Kurumları öğrencilerinin ödüllü kısa filmleri gösterimi, geri dönüşüm malzemeleri ile kendi oyuncağını yap etkinliği, güzel sanatlar ve küçük bilim insanları stantları ile çocuklarımızı kültür, sanat ve bilim ile buluşturuyoruz. Bu etkinlik çerçevesinde; uzman eğitimcilerimiz eşliğinde geri dönüşüm malzemeleriyle yeni oyuncaklar üretilecek güzel sanatlar standında el becerilerini ve yaratıcılıklarını gerçekleştirebilecekleri bir alan bulacaklar, küçük bilim insanları köşemizde ise merak ve öğrenmenin keyfini, ilerici ve açık fikirli bir bakış açısıyla araştırmanın önemini keşfedecekler.

Doğuş’tan Geleceğe Eğitim sloganı ile 35 yıllık birikim ve tecrübesiyle öğrenci yetiştiren Doğuş Eğitim Kurumları, bir yılı aşkın bir süredir sanatı çocuklarla, ücretsiz, buluşturuyor. Tüm İstanbullu çocukları, Doğuş Eğitim Kurumları ve Doğuş Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak üzere, 23 Nisan Perşembe günü 12:00-16:00 saatleri arasında Acıbadem kampusüne bekliyoruz.

Doğuş Eğitim Kurumları Doğuş Üniversitesi işbirliğiyle kültür sanat etkinliklerini, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde tüm sanat severlerle buluşturmaya devam ediyor. Kültür sanat etkinliklerine yapılan yatırım, profesyonel ses-ışık sistemiyle donatılan Doğuş Eğitim Kurumları’nın yeni salonunda devam ediyor…

Adres: Doğuş Üniversitesi H Blok Zeamet Sokak 34722 Acıbadem Kadıköy İstanbul


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT