23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları

Tarihler: 17 Nisan 2009 Cuma ~ 24 Nisan 2009 Cuma 17 -24 Nisan

Yer: Doğa Koleji

Adres: Beykoz Kampüsü İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2009 ~ Nis 24, 2009
DOĞA Koleji Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dünya çocuklarıyla birlikte kutluyor
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için beş ülkeden gelen dünya çocukları Doğa Koleji öğrencileriyle birlikte Doğa Koleji Beykoz Kampüsü’nde unutulmaz bir bayram geçirecekler.

Doğa Koleji, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için yurtdışındaki farklı okullardan gelen dünya çocuklarını ağırlayacak. Almanya, Avusturya, Belçika, Hollanda ve Arnavutluk’dan gelen çocuklar 17 -24 Nisan tarihleri arasında, Doğa Koleji öğrencileriyle birlikte Beykoz Kampüsü’nde birbirinden renkli günler geçirirken tüm dünyaya barış mesajları verecekler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Beykoz Doğa Koleji’nde gerçekleşecek “23 Nisan Şenliği Kutlaması”nda ilkokul öğrencilerinden oluşan koro tarafından söylenecek olan 10. Yıl Marşı’nın ardından, 5. sınıf öğrencileri 23 Nisan Özel Oratoryosu’nu sahneleyecek. Doğa Koleji folklor ekibi tarafından sunulacak halk oyunları gösterisi sonrası çeşitli milletlerden konuk olan öğrenciler kendi dans gösterilerini sergileyecekler. Kutlamalar “Cumhuriyet Kıyafetleri Defilesi” ile devam edecek.

Doğa Koleji’nin 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları Beykoz Doğa Kampüsü’yle sınırlı kalmayacak, 23 Nisan coşkusu tüm İstanbul’u saracak. Metrocity ve İstinye Park alışveriş merkezleri, Beykoz Kampüsü’nde gerçekleşecek kutlamalar sonrasında saat 13.00’da ziyaretçilerine unutulmaz bir çocuk bayramı şenliği yaşatacak. 6 ülkenin kardeş çocukları aynı gün saat 13:30’da Meydan AVM’de, saat 15:00’da Carrefour Ümraniye AVM’de, saat 17:00’da Maltepe Park Carrefour AVM’de 23 Nisan coşkusunu İstanbullularla paylaşacak. Carrefour İçerenköy AVM ise 18-26 Nisan 2009 tarihleri arasında 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Doğa Koleji, 23 Nisan coşkusunu yaşamak isteyen herkesi İstanbul’un dört bir yanındaki şenliklere davet ediyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT