26. Akbank Caz Festivali Biletleri Hızla Tükeniyor

26. Akbank Caz Festivali Biletleri Hızla Tükeniyor

Tarihler: 12 Ekim 2016 Çarşamba ~ 23 Ekim 2016 Pazar Tarihleri Arasında

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2016 ~ Eki 23, 2016

Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, bu yıl 12-23 Ekim tarihleri arasında şehri 26. kez cazın farklı renkleriyle kucaklayacak. Caz dünyasının saygın isimlerini Türk izleyicisi ile buluşturan müzik severler bu yıl da büyük ilgi gösterdi. 26. Akbank Caz Festivali kapsamında düzenlenen pek çok etkinliğin biletlerinin tükendiği açıklandı.

26. Akbank Caz Festivali kapsamında festival takipçilerinin yoğun ilgisi üzerine biletleri tükenen konserler arasında; Ron Carter “Golden Stricker Trio”, Nouvelle Vague, Stefano Battaglia, Sokratis Sinopoulos, Fatih Erkoç, Ferit Odman ve Deniz Taşar yer alıyor. Ayrıca Imany konseri biletlerinde tribün kategorileri tükenirken, ayakta izlemek isteyenler için bilet satışları devam ediyor.

Organizasyonu ve içerik programlaması Pozitif işbirliği ile gerçekleştirilen 26. Akbank Caz Festivali hakkında detaylı bilgi almak için www.akbanksanat.com ve www.akbankcaz.com adreslerinin yanısıra Akbank Sanat iPhone uygulaması ve facebook.com/AkbankSanat, twitter.com/AkbankSanat adreslerini takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT