29 Ekim'e Özel Çocuk Şenliği, Tüm Çocuklar Eğlenceye!

29 Ekim'e Özel Çocuk Şenliği, Tüm Çocuklar Eğlenceye!

Tarihler: 28 Ekim 2017 Cumartesi ~ 29 Ekim 2017 Pazar

Yer: İçerenköy Carrefoursa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2017 ~ Eki 29, 2017

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi Panasonic Eco Solutions Türkiye ile İçerenköy Carrefoursa, Cumhuriyet Bayramı’nda çocuklara çok özel bir sürpriz hazırlıyor. Birbirinden keyifli etkinlik ve faaliyetler 28-29 Ekim 2017 tarihlerinde İçerenköy Carrefoursa’da çocukları bekliyor.

Ülkemiz için en önemli günlerden biri olan Cumhuriyet Bayramı’nı çocuklarımızın en güzel şekilde kutlayabilmelerini ve keyifli bir hafta sonu geçirmelerini sağlamak için Panasonic Eco Solutions Türkiye ve İçerenköy Carrefoursa keyifli bir organizasyona imza atıyor. 28- 29 Ekim 2017 tarihlerinde İçerenköy Carrefoursa’da gerçekleşecek organizasyonda birçok keyifli etkinlik çocuklara harika bir gün geçirtecek. Sabah 10.00’da başlayacak etkinlikler akşam 22.00’ye kadar sürecek. Kum boyama atölyesi, palyaço ile balon katlama, yüz boyama ve sihirbaz gösterisi gibi aktivitelerle çocuklar doyasıya eğlenecek.

Ayrıca kum boyama aktivitesine katılan çocuklar, odalarına renk katacak elektrik anahtarlarını kazanma şansını da elde edecek. VİKO by Panasonic Çocuk Tiyatrosu ise saat 15.00’te sahnelenecek ‘Aydınlık Bir Gelecek’ isimli oyunlarıyla; çocuklara enerji verimliliği, doğal kaynakların korunması, geri dönüşüm ve elektrikli ev kazalarına karşı korunma konularında bilgi verecek.

28-29 Ekim tarihlerinde tüm çocuklar İçerenköy Carrefoursa’ya gelsin, Panasonic Eco Solutions Türkiye’nin birbirinden güzel etkinlikleriyle gün boyu eğlensin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT