3. Genç Fotoğrafçılar Festivali

Tarihler: 16 Ekim 2009 Cuma ~ 31 Ekim 2009 Cumartesi 15-31 Ekim 2009

Yer: İfsak

Nereden Alınır: http://www.ifsak.org/

Adres: İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. Özverim Apt. No:32/2 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 292 42 01 / (0212) 292 18 07

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2009 ~ Eki 31, 2009

İFSAK tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenmekte olan Genç Fotoğrafçılar Festivali 15 Ekim’de başladı. Festivalde “şehir” teması işleniyor.

50. yaşını kutlayan İFSAK tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilmekte olan Genç Fotoğrafçılar Festivali 15 Ekim’de başladı. Fotoğrafa gönül vermiş gençleri bir araya getiren festival 31 Ekim’e kadar sürecek. “Şehir” temasının işlendiği festivalde, 30 yaş ve altındaki genç fotoğrafçılar, “şehir”den ne anladıklarını, yaptıkları çalışmalarla sergileme imkanı buluyorlar.

3. Genç Fotoğrafçılar Festivali kapsamında, karma sergiler, bireysel sergiler ve dijital fotoğraf gösterileri olmak üzere 3 tip sergi/gösteri düzenleniyor. Tüm bu sergi ve gösteriler, Türkiye’nin dört bir yanından gelen fotoğraflardan oluşuyor ve İstanbul içindeki 10’u aşkın mekanda gerçekleşiyor.

Neden “şehir”? İFSAK yetkilileri, tema hakkında şu açıklamayı yapıyorlar: “Şehir hayatı kafa karıştırıcıdır. Değişimiyle, gelişimiyle, içinde barındırdıklarıyla, imkanları ve imkansızlıklarıyla şehirler, insanları kendisine bağlar. Sıkıntısını ve heyecanını bir arada yaşatır. Kalabalık bazen gürültüyü getirir, bazen eğlenceyi. Her insanın yaşadığı şehri algılayışı farklıdır. İçinde yaşadığımız, her an soluduğumuz şehir havasından neler kapıyoruz, şehrimiz bize neler sunuyor, biz ona ne sunuyoruz, şehirler bize ne katıyor, bizden neler alıp götürüyor, şehirde nasıl yaşanıyor? Şehir, insanı ne gibi çelişkilere düşürüyor?” İFSAK, tüm fotoğrafseverleri, 15-31 Ekim arasında yapılacak olan bu festivale davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT