38. Natural Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

38. Natural Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali

Tarihler: 09 Kasım 2017 Perşembe ~ 12 Kasım 2017 Pazar 11:00 - 19:00

Yer: Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi

Ücret: 38. NATURAL BEDEN, ZİHİN VE RUH SAĞLIĞI FESTİVALİ’NDE

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2017 ~ Kas 12, 2017

Doğal ve sağlıklı yaşam konusunda toplumsal bilincin oluşmasına öncülük eden Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali'nin 38'incisi Radyo Voyage sponsorluğunda 9-12 Kasım tarihleri arasında 11.00-19.00 saatlerinde Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde gerçekleştiriliyor.

Konferanslar, workshoplar, müzik ve sanat etkinlikleri, imza günleri ve sergilerin yer alacağı etkinlikte, Türkiye’nin ilk new age, ambient, soundtrack ve world music radyosu Radyo Voyage’ın genel yayın yönetmeni Neslihan Behmuaras ile Selman Behmuaras "Tennurelerin Rüzgarında" sergisinde Mevlana Celaleddin-i Rûmi'nin Hakk'a yürüdüğü gece anısına düzenlenen Şeb-i Arus töreninin özel fotoğraflarını ziyaretçilerle bir araya getirecek.

38. NATURAL BEDEN, ZİHİN VE RUH SAĞLIĞI FESTİVALİDoç. Dr. Haluk Berkmen, “Gerçe nedir?” konuşması ile başlayacak festival 4 gün boyunca 70'in üzerinde etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Aralarında Prof. Dr. Nezih Hekim, Douglas Forbes, Prof. Dr. Şükrü Torun, Ertuğrul Akbay, Erhan Kolbaşı, Prof. Mikdat Kadıoğlu, Dr. Ender Saraç, , Prof. Dr. Kemal Nuri Özerkan'ın da bulunduğu yerli ve yabancı uzmanlar Müzik Terapi, Anti-Aging, Tai Chi, Doğal Taşlar, Entegratif Tıp, İklim Değişikliği, İnsanın Pin Kodu, Semboller, Yerel Tohum, Ağrılar, Çin Yüz Okuma Sanatı, Probiotikler, Rüyalar, Doğal Takviyeler, Yaşam Kodları, sağlıkla uzun yaşamak, meditasyon gibi çeşitli konularda seminer ve workshoplar gerçekleştirecek. Ayrıca festival boyunca imza günleri, “Chigong deneyimi” ve “Yin Yoga” gibi aktiviteler yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT