4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Şenliği

Tarihler: 03 Ekim 2010 Pazar ~ 03 Ekim 2010 Pazar 3 Ekim 2010 Saat: 12.00 -17.00 arası

Yer: Kadıköy Gençlik Merkezi

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Kadıköy Gençlik Merkezi, Kalamış Parkı, Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2010 ~ Eki 3, 2010

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü bu yıl da buruk bir şekilde kutluyoruz. Yıllardır sokak hayvanlarının yaşadığı zorluklara dikkat çekebilmek için, bu yıl ki etkinliğimiz de de onların yaşam mücadelesini sizlere sunacağız.

Tarihimizin en büyük köpek katliamı olan Hayırsızada trajedisinin üzerinden 100 yıl geçmiş olmasına rağmen, ülkemizde birçok ilçede sokak hayvanlarının maalesef çok zor şartlara mahkum edildiğini biliyoruz.

10 yıldır Kadıköy Belediyesi’yle işbirliği içinde çalışan Kadıköy Hayvan Dostları Platformunun hizmet verdiği Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezinde, sokak hayvanı rehabilitasyonunda, çağdaş çözüm olan düzenli kısırlaştırma uygulanmaktadır. Bu yılki etkinliğimizi, Kadıköy Belediyesi ve sokak hayvanı problemini kısırlaştır – aşılat – yaşat mantığıyla çözmeye çalışan Adalar Belediyesiyle birlikte düzenliyoruz.

3 Ekim Pazar günü 12 00 – 17 00 saatleri arasında Kalamış Parkında düzenlenecek etkinlikte, hayvan hakları savunucuları, yerel yöneticilerimiz ve canlarımız bir araya gelecekler. Açılış konuşmalarının ardından, Kadıköy Hayvan Dostları Platformu üyesi Ali Bahadır Minibaş’ın objektifinden “Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi Konukları” fotoğraf sergisinin açılışı yapılacak.

Etkinliğe erken yaşta hayvan sevgisi kazanmaları amacıyla Kadıköy ve Adalar ilçesinden gelen bir çok ilköğretim okulu öğrencileri katılacak. Etkinlik alanındaki veteriner hekim masasında küçük katılımcılarımızın, bilinçli hayvan sahiplenme, barınaktan hayvan edinme vb. konularda bilgilendirilmesi sağlanacak. Etkinlikte Kadıköy ve Adalar Hayvan Bakım Merkezleri`nin görüntülerinden oluşan barkovizyon gösterisi büyük ekranlardan izlenebilecek.

Sunuculuğunu Çiğdem Tunç’un yapacağı etkinliğimizde, Semiha Yankı ve Mişa sahne alacak. Ayrıca her yıl hayvanlarımız için bizden desteğini esirgemeyen Ayşe Evrim Trio ile keyifli saatler geçireceğiz.

Özellikle çocuklarımızın hayvan sevgisiyle erken tanışması amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimizde Geçici Bakım Merkezlerinden getireceğimiz ve daha önce merkezlerimizden sahiplendirdiğimiz canlarımız da bizlerle birlikte olacak. Tüm hayvan korumacıları çocuklarımızla birlikte bekliyoruz.
Etkinliği Kadıköy Hyvan Dostları Platformu Adalar Sokak Hayvanı Koruma Gönüllüleri düzenliyor.
www.kadikoyunkopekleri.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT