4x4 Dünyası Offroad Fest

4x4 Dünyası Offroad Fest

Tarihler: 14 Haziran 2019 Cuma ~ 16 Haziran 2019 Pazar

Yer: Mudurnu Beyçayırı Yaylası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2019 ~ Haz 16, 2019

14 – 16 Haziran tarihleri arasında düzenlenen “4x4 Dünyası Offroad Fest”, asfalt ve gürültüyü geride bırakıp, doğa ve huzurla kucaklaşmak isteyen binlerce kişiyi, Mudurnu Kocadüz Yaylası’nda, 120 bin metrekare alanda bir araya getirecek.

“4x4 Dünyası Offroad Fest”, ortak bir tutku ve kültürü paylaşan katılımcılarına, açık havada konser, interaktif söyleşiler, etkinlikler, eğitim ve atölye çalışmalarıyla doğa severlerin aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmesini sağlayacak.

Doğa tutkunlarının ‘asfalttan çıkıp doğaya karışabilen’ arazi aracı, motosiklet, karavan ve ATV araçlarıyla katılacakları festivale, otomobil, karavan, motosiklet markalarının yanı sıra, Offroad camiasının pek çok ticari paydaşı stantlarıyla alana renk katacak.

Festivale sponsorluk desteği veren kurum ve kuruluşlar, TOSFED, Mudurnu Kaymakamlığı ve Mudurnu Belediyesi, Offroad camiasının Bolu ve Mudurnu’dan yer alan kulüp yapılanmaları BOLOFF ve Mudurnu Offroad’ın yanı sıra, Can-Am, CF Moto, AVC 4x4 Offroad Aksesuar, Crawler Karavan, Yaman JP, Outroad Academy Turkey, Offroad Dükkanı, İlfer Offroad Custom Garage, Transanatolia ,4x4 Rescue Team, AO Smith, Aksa Jeneratör – Umay Elektromekanik, Warn Türkiye, Acıbadem Mobil, Cosy Wolf, La Marzocco ve Brown Swiss Burger&Coffee olarak sıralanıyor.

Otomotiv sektörünün dev markaları Dacia, Ford, Mitsubishi Motors, Nissan, Toyota, Volkswagen Ticari Araç, Honda, Safety Turkey, Castrol Power 1 ve Aygaz Otogaz da festivalin sponsorları arasında yer alıyor.

Doğada aile ve aynı ilgi alanına sahip dostlarla birlikte kamp, yaşam, eğitim ve eğlenceden oluşan kaliteli zaman konseptiyle düzenlenen festival kapsamında, çocuklar ve büyükler için 20 farklı eğitim ve atölye çalışması gerçekleşecek. Test sürüşleri, sohbetler ve farklı aktivitelerle zenginleşecek festival kapsamında ayrıca 15 Haziran akşamı doğanın eşsiz ambiyansında Eda Baba akustik konser verecek.

Festival kapsamında konser, eğitim ve atölye çalışmaları dışında düzenlenecek etkinlikler arasında, Baba-Çocuk ATV Gezisi, Bisiklet ve Trekking Rotaları, Rehberli Tarihi Mudurnu Gezisi, Test Sürüşleri yer alıyor. Bunların yanı sıra festival programı içerisinde, Halit Bolkan ile Sanayi Savaşları, Erkin Yeşil ile Türkiye’de Keşfedilmemiş Rotalar ve Kamp Yerleri, Transanatolia Hikayeleri başlıklarıyla tematik ve interaktif açık hava sohbetleri gerçekleşecek.

“4x4 Dünyası Offroad Fest” kapsamındaki Eğitim ve Atölye çalışmaları ise şöyle sıralanıyor:

Doğada Hayatta Kalma Eğitimi
Vinç ve Hi-Jack Kullanma Eğitimi
Arazide Sürüş Eğitimi
Arazi Lastiği Seçimi ve Bilgisi Eğitimi
ATV Sürüş Teknikleri Eğitimi
Motosiklet Sürüş Teknikleri Eğitimi
Motosiklet ile Uzun Yolda Mekanik Problemler ve Çözümleri
Motosiklet ile Kamp ve Pratik Yükleme Bilgileri
Karavan Seçimi ve Park Alanı Belirleme Eğitimi
Kamp Ateşi Atölyesi
Doğada Yemek Atölyesi
Kahve Kültürü Atölyesi
Doğada İlk Yardım Atölyesi
Kamp Yeri ve Çadır Seçimi Atölyesi
Kamp Malzemeleri Atölyesi
Manzara Fotoğrafçılığı Atölyesi
Karavanda Yemek Atölyesi
Çocuklar için Resim Atölyesi
Çocuklar için Trafik Eğitim

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT