5. İstanbul Balık Festivali

Tarihler: 25 Ekim 2008 Cumartesi ~ 26 Ekim 2008 Pazar 25-26 Ekim 2008

Yer: Samatya

Adres: Samatya ve Yeni Galata Köprüsü İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2008 ~ Eki 26, 2008
5. İSTANBUL BALIK FESTİVALİ
25 – 26 EKİM 2008`DA SAMATYA VE GALATA KÖPRÜSÜ`NDE!

Şehristanbul Derneği ve Fatih Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 5. İstanbul Balık Festivali; 25 – 26 Ekim 2008 tarihleri arasında, Tarihi Samatya Meydanı’nda balık meraklılarını bekliyor.

Samatya’nın İstanbul’un gözde balıkçılık ve turizm merkezlerinden biri haline getirilmesine katkıda bulunan 5. İstanbul Balık Festivali; İstanbul’da balıkçılığın gelişimini desteklemek, balık tüketimini teşvik etmek, balıkçılığın ileri ülkelerdeki seviyeye gelmesini ve deniz yemeklerinin kalitesinin yükseltilmesini sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Festivalde; müzik, tiyatro, resim sergisi, halka açık ücretsiz turlar, bisikletle akrobasi gösterileri, dia gösterisi, balık tutma yarışmaları ve Fatih Belediyesi el sanatları kurslarının satış stantları yer alacak. Ayrıca 5 ton balık kullanılarak, vatandaşlara ücretsiz balık ekmek ve balık çorbası ikramı yapılacak.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve gösterilen ilginin her yıl arttığı festivale, 25 – 26 Ekim 2008 tarihlerinde Samatya Meydanı ve Yeni Galata Köprüsü’nde katılabilinir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT