5. Uluslararası İstanbul Tango Haftası

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 06 Mart 2011 Pazar

Yer: Dalyan Kulüp

Ücret: 80,00 TL

Nereden Alınır: www.istanbultangoweek.com

Adres: Atlıhan Sok. No:3/5 Fenerbahçe Kadıköy İstanbul Fenerbahçe İstanbul

Telefon: 0216 348 58 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Mar 6, 2011

Tangoyla dolu tam 64 saat…
Dans, teknik, estetik…
Sıradan olmayan…
Yeniliklerle dolu…
Eğlenceli…
Farklı…
Ekonomik…

Tango Eğlenceniz İçin Fazla Ödemeyin!
Uluslararası İstanbul Tango Festivali’nin kurucusu El Encuentro’dan özel bir etkinlik daha: İstanbul Tango Haftası!

3-6 Mart tarihleri arasında tüm tangoseverleri Anadolu Yakası’nda buluşturuyor!

Uluslararası İstanbul Tango Festivali’nin kurucusu ve organizatörü El Encuentro tarafından düzenlenen İstanbul Tango Haftası, tango ile bağlarını koparmak istemeyenler için bu yıl da renkli etkinlikler, atölye çalışmaları, canlı müzikler ve ustaların şovlarıyla çok renkli geçecek.

El Encuentro Türkiye’de Tango Alanında “ilk”leri Yaratmaya Devam Ediyor
İlki 2007 yılında gerçekleştirilen İstanbul Tango Haftası, her yıl gördüğü ilgi ile daha geniş kitleler ulaşarak artık gelenekselleşti. Bu yıl 3-6 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 4 gün sürecek etkinlik, günün her saatini eğlenceli aktivitelerle ve dolu dolu tangoyla geçirmek isteyenleri buluşturacak.

Bu dört gün içinde neler mi var? İstanbul Tango Haftası’nda hafta sonu programı yurt dışından gelen masterların da katılacağı workshoplarla yine oldukça yoğun geçecek. Bu atölyelerde sıradan tango çalışmalarına yer yok! “Yeni” çalışmalar üzerine odaklanan derslerde, vücut farkındalığını artırmak, canlı müzik ile müzikalite, kadın tekniği gibi başlıklar yer alıyor.

Bir Organizasyondan Beklediğiniz Çok Daha Fazlası İstanbul Tango Haftası’nda Var!
Her gün keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak tango-Café’nin konu başlığı dans ve elbette tango! Her gün 16 saat sürecek dans maratonununda 8 önemli DJ yer alacak. DJ performanslarının yanı sıra İstanbul Tango Haftası’nda dansa yine canlı müzik eşlik edecek.

Etkinliğin sürprizlerinden biri ise ilk kez Türkiye’de izelenecek önemli bir orkestra: Alejandro Ziegler ve Quartette Tango. 7. Uluslararası İstanbul Tango Festivali’nde sahne performansıyla büyük alkış toplayan La Ideal’i ise yenilenen repertuarıyla yeniden izleme frsatı bulacağız.

Eğlence… Eğlence… Eğlence…
İstanbul tango Haftası atölyeleri ve şovlarıyla olduğu kadar eğlenceli aktiviteleriyle de farklı! Tango Happy Hour, Tango Quizz, Tango Solist başlıklarını verelim, gerisi sürpriz olsun! Bu dansa gönül verenlerin nasıl göründüklerini de önemsedikleri bilen organizasyondsa alışveriş de unutulmadı.

Özellikle kadınlar ilk kez gerçekleştirilecek tango defilesinde estetik ve dansı bütünleyen şık tasarımları inceleme fırsatı bulacaklar.

Ve… Ustaların şovu… El Encuentro açılışı yine ustalarla yapıyor. İstanbul Tango Haftası’nın “yeniliklerinden” biri de “usta”ları! Daha önce Türkiye’de izlemediğiniz çiftleri sizlerle buluşturan etkinliklerde El Encuentro, şu ana kadar Ismael – Marino, Andres – Meredith, Marcela Trape, Matias – Kara, Ricky-Soledad, Martin – Carolina, Joaquin Amanebar, Cecila, Lucia gibi isimleri ağırladı.

Bu yılın konukları ise Marisol Morales – Alejandro Larenas, Bruno Tombari – Mariangeles Caamano. Merakla beklenen milongalarda (tango dans geceleri) Arjantinli usta dansçılarının şovları izlenebilecek.

Vee… 4 Gün boyunca dans, eğlence, şovlar, milongalar, canlı müzik, tango-café sadece 80 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT