6. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali

Tarihler: 01 Mayıs 2011 Pazar ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Ücret: Ücretsizdir.

Nereden Alınır: www.iff.org.tr

Telefon: 0212 245 82 65

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2011 ~ May 8, 2011

Bu yıl altıncısı düzenlenecek Uluslararası İşçi Filmleri Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 1–8 Mayıs tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilip ardından kent kent Türkiye’yi gezecek festivalin bu yılki teması doğanın yağmalanması ve buna karşı direnişlerle ilgili

Bu yıl altıncısı düzenlenecek Uluslararası İşçi Filmleri Festivali için geri sayım başladı. Festival, 1–8 Mayıs tarihleri arasında İstanbul, İzmir ve Ankara`da eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Festival daha sonra geçen yıllarda olduğu gibi kent kent süren ve bütün yıla yayılan uzun bir yolculuğa çıkacak.

Sine-Sen (DİSK), Dev Sağlık-İş (DİSK), Birleşik Metal-İş (DİSK), Hava-İş (TÜRK-İŞ), Petrol-İş (TÜRK-İŞ), Tez Koop-İş (TÜRK-İŞ), Ses (KESK), Türk Tabipleri Birliği, Sendika.Org ve Halkevleri tarafından düzenlenen festival bu yıl doğanın yağmalanması ve buna karşı direnişler üzerine odaklanacak.

Festival, ‘Toprağımız, Havamız ve Suyumuz İçin DOĞAL OLARAK DİRENİŞ’ temasıyla düzenlenecek. HES’lerden siyanürlü altın madenciliğine bu alanda çekilmiş yerli ve yabancı filmler festival izleyicisiyle buluşacak. Önümüzdeki günlerde açıklanacak filmler listesinde yerli ve yabancı, kurmaca ve belgesel 50 film bulunuyor.

Festivalin açılışı 2 Mayıs akşamı İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Mustafa Kemal (G) Amfisi’nde yapılacak. Yabancı konukların ağırlanacağı, çeşitli konferans, söyleşi, atölye ve sergiye ev sahipliği yapacak festivalde gösterimler her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olacak. Festivalle ilgili ayrıntılı bilgiler önümüzdeki günlerde açıklanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT