A Corner in the World

A Corner in the World

Tarihler: 02 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2018 Pazar

Yer: Bomontiada ALT

Adres: Merkez Mah., Silahşör Cad., Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, 34384 Şişli/İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 230 21 62

Faks: 0 212 230 21 62

Web: http://www.bomontiada.com/

E Posta: hello@bomontiada.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2018 ~ May 13, 2018

Dünyaya bir köşesinden yeniden bakmayı öneren uluslararası sahne sanatları festivali A Corner in the World’ün bu yıl “Dünya Düz?” teması altında gerçekleştireceği festival 2-13 Mayıs tarihleri arasında bomontiada ve çevresinde.

İstanbul’un dans ve çağdaş performans sanatlarını odağına alan tek uluslararası festivali A Corner in the World, çağdaş tiyatro, dans ve müzik alanlarında Türkiye’de ilk kez sergilenecek 25’in üzerinde etkinliğe 7 ülkeden toplam 16 ekibe yer veriyor.

Genç ve bağımsız sanatçıları görünür kılmayı; coğrafyalar ve disiplinler arasındaki üretim, hareket ve işbirliği olanaklarını artırmayı amaçlayan festival, yakın coğrafyalarda üretim yapan ancak birbirinin işlerini deneyimleme ve işbirliği olanakları sınırlı olan Türkiye, Orta Doğu, Güneydoğu Avrupa, Kuzey Afrika ve Kafkasya’dan çağdaş işler üreten sanatçıları bir araya getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT