Açık Stüdyo Günleri 2020'

Açık Stüdyo Günleri 2020'

Tarihler: 02 Ekim 2020 Cuma ~ 04 Ekim 2020 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2020 ~ Eki 4, 2020

Bu sene 2-3-4 Ekim 2020 tarihlerinde yedinci edisyonu gerçekleştirilecek olan Açık Stüdyo Günleri'nde sanatçılar, eserlerini kendi ev ve atölyelerinde meraklı bir izleyici kitlesi ile paylaşma fırsatı buluyor.

ASG 2020´de resim, heykel, seramik, fotoğraf, enstalasyon, video ve performans gibi disiplinler üzerine çalışmalar gerçekleştiren görsel sanatçılar, Kadıköy, Taksim, Cihangir, Galata, Karaköy, Tophane, Kurtuluş, Beşiktaş, Kasımpaşa, Şişli, Burgazada ve Büyükada bölgelerinde bulunan ev ve atölyelerini ziyaretçilere açıyorlar.

Ziyaretçiler ise harita aracılığıyla bir atölyeden diğerine ulaşarak normalde ziyarete açık olmayan, sanatçıların çalışma ortamlarına misafir olacak.

Sanatı sergilemek ve günümüz sanat piyasasının önemli unsurlardan biri olan ''ağ oluşturma'' için bağımsız bir yapı mantalitesi güden Açık Stüdyo Günleri, aynı zamanda sanatın herkese erişimine olanak sağlamayı amaçlıyor.

Açık Stüdyo Günleri 2020'de 107 başvuru arasından yapılan seçimlerde sonucunda 57 sanatçı, 39 atölye ve alan, kapılarını 2-4 Ekim tarihleri arasında ASG ziyaretçilerine açıyor olacak.

ASG 2020 sanatçıları ve bağımsız sanat alanları:
Sergül Acar, Bengü Şener & Cansu Akdeniz, Nilden Aksoy, Ersin Aldemir, Ayla Ay, Sedef Karakaş & Deniz Beşer, Nazlı Büberoğlu, Elif İlke Bultan, Münira Merve Çelik, Lerna Babikyan & Mudita Dans, Uğur Demirci & Serkan Efe & Işıl Zeynep Demir & Alaca Katarsis, Robin Edwards, İris Ergül, Büşra Gezer, Sedat Gösterikli, Barış Gülen, Gonca Gümüşayak, Gül Aslan & Yekta Yavuz & Arda Güneş, Mehmet Resul Kaçar, Karis Deniz Kara, Ayşe Kıran ,Pırıl Kurbetci, Yakup Kuyucu, Romina Meriç, Mihriban Mirap, SÜPER NORMAL (Özge Çelebi & Edizalp Akın), Asuman Aktüy Özdemir, Tuğba Öztan, Fikret Parlak, Cihat Hıdır & Gülşah Özbek & Ömer Aydın & Küratör: Mehmet Lütfi Şen, Betül Sertkaya, Gözde Mimiko Türkkan & SyncSociety &SYNChouse, Ayşe Tesson, Arda Çetin & Barış Akbay & İnci Asal & Özgür Kalender & Metin Toplu, Meryem Güldürdak & Şehlem Kaçar & Dilara Kızıldağ & Hülya Üçpınar, Candan Umur, Yeşim Uzunöz, Eli Bensusan & E S Kibele Yarman, Esra Yılmaz

Açık Stüdyo Günleri'ne dair güncellemelerden haberdar olmak için etkinlik sayfasını takip edebilirsiniz:

https://www.facebook.com/events/345152623529854/

-Atölye adreslerini ASG haritalarında bulabilirsiniz. Bu haritalar 25 Eylül tarihinde İstanbul'un çeşitli noktalarına dağıtılacaktır. Haritalardan dilediğiniz atölyeyi seçip ziyaret edebilirsiniz. ASG haritalarının dijital versiyonlarını indirebilir ve Google Maps'de görüntüleyebilirsiniz.

Ziyaret Saatleri:
Açık Stüdyo Günleri (1.gün): 2 Ekim 2020, 15:00-21:00 (Cuma)
Açık Stüdyo Günleri (2.gün): 3 Ekim 2020, 14:00-21:00 (Cumartesi)
Açık Stüdyo Günleri (3.gün): 4 Ekim 2020, 14:00-21:00 (Pazar)

Açık Stüdyo Günleri /// Open Studio Days, kar amacı gütmeyen ve sponsorsuz bir organizasyon olarak Deniz Beşer tarafından koordine edilmektedir.

ASG'ye dair güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen ASG İnstagram ve Facebook sayfalarını takip ediniz;

https://www.instagram.com/openstudiodays/
https://www.facebook.com/openstudiodays

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT