Alış-Verişin Kalbi Laleli’de Atacak!

Tarihler: 28 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 02 Haziran 2012 Cumartesi

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2012 ~ Haz 2, 2012

Tarihi Yarım Ada “Laleli Fashion Shoppıng Festival” ile Şenleniyor!!!

Laleli’de sokak kapatılarak 150 metre uzunluğunda podyum kurulacak!!!

Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği (LASİAD) 15. Yıl kutlamaları dolayısıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek ve geleneksel hale getirilecek olan “Laleli Fashion Shopping Festivali’ni 28 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında başlatıyor…

LASİAD ve Fatih Belediyesi işbirliği ile başlatılan kaldırım ve yol çalışmaları çevre düzenlemeleriyle Laleli’ye yepyeni bir soluk getirilen tarihi yarımada da Lasiad tarafından başlatılacak olan “Laleli Fashion Shopping Festival” kapsamında 28 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında iç ve dış piyasadaki toptancılara yönelik, indirim fırsatlarının yanı sıra çeşitli etkinliklerle Doğu Blokları, Türki Cumhuriyetleri ve Avrupa’dan gelecek misafirleri ile Türk tekstilcilerine ev sahipliği yapacak.

Festivali düzenleyen Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (LASİAD) Gıyasettin Eyyüpkoca, “Türkiye’nin tekstil, ayakkabı, takı aksesuar ve ev tekstil sektöründe can damarı noktalarından biri olan Laleli’de 6 gün sürecek olan festivalle birlikte 15.yılımızı da kutlayacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Özellikle Rusya, Türki Cumhuriyetler, Avrupa ve Afrika’ya yoğun ilgi gören Laleli’ye tüm Türk tekstil, ayakkabı, deri, çocuk giyimi ve ev tekstil firmalarını da bekliyoruz. dedi.

6 gün boyunca sürecek indirimlerin yanı sıra “Laleli Fashion Shopping Festival” etkinlikleriyle 30 Mayıs Çarşamba günü Laleli şenlenecek. 3 farklı sahne kurularak, yerli ve yabancı sanatçıların sahne performanslarının yanı sıra, dansçılar, bando takımı, dünya starlarının tiplemeleri festivalin gün boyu sürecek etkinlikleri arasında yer alıyor.

150 metrelik podyumda büyük defile…

Festivalin en büyük sürprizlerinden biri ise Öner Evez koregrafisi ile Laleli Mesih Paşa Caddesine boydan boya kurulacak olan 150 metre uzunluğundaki podyum… LASİAD üyesi onlarca markanın ürünlerinden oluşacak defilede yerli ve yabancı 40 manken podyumda yürüyecek. Defile de, Şenay Akay, Şebnem Schaeffer, Selda Car, Didem Soydan, Nur Gümüşdoğrayan, Ebru Öztürk, Ülkü Taşkın, Beril Kayar ve Yelda Kara yer alacak mankenler arasında bulunuyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT