Astoria Alışveriş Merkezi’nin her köşesinde 4 gün boyunca farklı etkinlikler…

Tarihler: 23 Nisan 2009 Perşembe ~ 26 Nisan 2009 Pazar 23-26 Nisan

Yer: Astoria Alışveriş Merkezi

Adres: Esentepe Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2009 ~ Nis 26, 2009
Astoria Alışveriş Merkezi ve İstek Vakfı Okulları, 23 Nisan coşkusunu, 23-26 Nisan tarihleri arasında çocuklara özel etkinliklerle kutlayacak…
Astoria Alışveriş Merkezi’nin her köşesinde 4 gün boyunca farklı etkinlikler…

Astoria Alışveriş Merkezi’nin, Astoria & İstek Vakfı Çocuk Şenliği kapsamında İstek Vakfı Okulları’yla birlikte düzenleyeceği şenlikte, her okul birbirinden farklı etkinlikle çocuklara, 23 Nisan coşkusunu yaşatacak. Birbirinden renkli sürprizler içeren şenlik, 23 Nisan Perşembe günü başlayıp, 26 Nisan Pazar günü sona erecek.

Esentepe’de bulunan Astoria Alışveriş Merkezi, 23-26 Nisan tarihleri arasında İstek Vakfı Okulları’yla birlikte “Astoria & İstek Vakfı Çocuk Şenliği” adıyla, çocuklara özel bir şenlik gerçekleştiriyor.

Astoria Alışveriş Merkezi’nin her köşesine yayılan şenlik kapsamında 4 gün sürecek etkinlikler, Mad Science’ın Bilim Gösterileri’yle başlayacak. Çocukların öğrenme şevkleri uygulamalı aktivitelerle geliştirilirken, keşfetme mutluluğu gösterilerle yaşatılacak; deney yapma ve müzakere ortamı yaratılacak.

Astoria Alışveriş Merkezi ve İstek Vakfı Okulları’nın, Atatürkçü düşünceye ve çocuklarımıza verilen önemi anlatmak amacıyla düzenleyecekleri şenlikte, her okul 4 gün boyunca birbirinden farklı etkinliklerle çocuklara, 23 Nisan coşkusunu yaşatacak. Koro dinletisi, bale, dans, piyano, jimnastik ve jonglör gösterileri, proje sergisi, ebru uygulamaları ve karaoke performansı ile minik öğrenciler izleyenlere müzik ve sanat dolu keyifli saatler yaşatacak.

Türkiye’nin en güvenilir ismi Seda Sayan, 23 Nisan günü 17:00-18:00 saatleri arasında Astoria Alışveriş Merkezi’nde çocuklar ve anneleriyle buluşarak söyleşi yapacak ve Astoria’nın hediyesi olan yeni albümü “Aşk’la”yı hayranları için imzalayacak.

Müzisyen-oyuncu Ayça Tekindor, 23 Nisan günü saat 15:00-15:30 arası Astoria’da çocuklarla birlikte olacak ve yeni albümünün sevilen şarkılarını onlar için söyleyecek. Galatasaray’ın başarılı basketbolcusu Hüseyin Beşok, Astoria’daki basket turnuvasına 25 Nisan’da katılarak 13:00-14:00 saatleri arasında yapılacak yarışmalarda çocuklarla birlikte basketbol oynayacak.

Küçükten büyüğe herkesin sevgilisi, dünyanın en tembel kedisi Garfield da tüm gün Astoria’da olacak ve çocuklarla oyunlar oynayacak. Şenlikler kapsamında pek çok ünlü yazarın imza günleri de Astoria’da yer alacak.

Astoria Alışveriş Merkezi’nde 23-26 Nisan tarihleri arasında dört gün boyunca 12:00-19:00 saatleri arasında devam edecek etkinliklerin yanı sıra gerçekleşecek yüz boyama, palyaço, sihirbaz şovları, Nintendo wii yarışmaları, mini bowling, dart ve masal evi aktiviteleriyle çocuklar eğlenceye doyacak.

Astoria Alışveriş Merkezi’nin sevimli zürafaları ise Astoria Game Center’daki elektronik oyuncaklarda gönüllerince oynayabilmeleri için şenliğe katılan tüm çocuklara kupon hediye edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT