Avea Whitefest 2014

Tarihler: 12 Şubat 2014 Çarşamba ~ 13 Şubat 2014 Perşembe

Yer: Uludağ

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2014 ~ Şub 13, 2014

İki haftadır Uludağ’da birbirinden ünlü sanatçıları buluşturan “Avea Whitefest 2014”, son döneminde eğlenceyi Sıla ve Murat Dalkılıç ile zirveye taşıyor.

Müzik, eğlence ve kar tutkunlarının buluşma adresi, Türkiye’nin en büyük kış ve gençlik festivali “Avea Whitefest 2014”, 9-13 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek üçüncü dönemiyle muhteşem bir kapanışa hazırlanıyor.

30 Ocak Perşembe günü tamamlanan ikinci döneminde Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını ağırlayan Avea Whitesfest 2014’ün üçüncü döneminde ise Sıla, Fettah Can, Suat Ateşdağlı, Fatih Ürek ve Murat Dalkılıç sahne alacak.

Avea’nın ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye’nin en büyük kış ve gençlik festivali Avea Whitefest 2014, 9 Şubat Pazar günü başlayacak olan üçüncü ve son döneminde de yine birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayarak eğlenceyi doruğa çıkartacak.

Sürpriz etkinlikler, karaoke yarışmaları ve “After Ski Party” ile kayak tatillerinin vazgeçilmez adreslerinden olan Avea Whitefest 2014’ün üçüncü döneminde yine Türkiye’nin en sevilen sanatçılarının yanı sıra; en çok takip edilen DJ’leri de özel performansları ile sahne alacak.

Sıla, romantik şarkılarıyla Uludağ’ın soğuk gecelerini ısıtacak…

9-13 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek son döneminde Sıla, Fettah Can, Suat Ateşdağlı, Fatih Ürek ve Murat Dalkılıç’ın sahne alacağı “Avea Whitesfest 2014”, 19-23 ve 26-30 Ocak’ta olduğu gibi kapanış haftasında da Uludağ’da birbirinden güzel konserler ve aktivitelerle eğlenceyi zirveye taşıyacak.

Avea Whitefest 2014 3. Dönem Programı (9 Şubat-13 Şubat) :

9 Şubat - Suat Ateşdağlı
10 Şubat - Murat Dalkılıç
11 Şubat - Fatih Ürek
12 Şubat - Sıla
12 Şubat - Fettah Can

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT