Bağımsız Festival 1. Gün - Replikas

Tarihler: 01 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 01 Mayıs 2013 Çarşamba 21:00

Yer: Kadıköy Sahne

Ücret: 1.Gün - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2013 ~ May 1, 2013

Kadıköy'de 2012 yılında başlayan ve bağımsız müzik oluşumu Müzik Hayvanı'nın organize ettiği Bağımsız Festival'in üçüncüsü Kadıköy Sahne'de!

1 Mayıs Çarşamba
Replikas
Sekerse Tehlike
Rehber

Replikas
İlk albümleri “Köledoyuran” 2000 yılında, ikinci albümü “Dadaruhi” ise 2002 yılında Ada Müzik etiketi ile yayınlandı. Müzik eleştirmenlerinin beğenisinitoplayan albümler en iyi yerli yapımlar arasında gösterildi.

Yurtdışında da ilgi ile karşılanan albümler, yabancı plak şirketleri tarafından satışa sunulmuş ve çeşitli radyoların listelerine girmiştir. Üçüncü albüm Avaz, daha önce Sonic Youth, Pussy Galore, Helmet ve Dinosaur Jr. gibi isimlerle çalışmış olan Wharton Tiers’in prodüktörlüğünde kaydedilmiştir.

Grup ayrıca Fatih Akın’ın “İstanbul Hatırası” isimli belgesel çalışmasında da yer almış ve yayınladığı albümlerden parçaları birçok kısa ve uzun metrajlı filmde kullanıldı. Kayıtları, Gökçeada’da eskiden yarı açık cezaevi olan bir binanın stüdyoya dönüştürülmesiyle gerçekleştirilen beşinci albümleri Zerre’yi Kasım 2008 yılında Peyote Müzik tarafından dinleyiciye sunulmuştur.

Replikas’ın, 1965 – 75 aralığından seçilmiş Anadolu Pop şarkılarını yorumladığı altıncı albümü “Biz Burada Yok İken” Nisan 2012’de Ada Müzik tarafından yayınlanmıştır.

Sekerse Tehlike
Yolun yarısına gelmiş Kadıköylü 6 girişimciden oluşan Sekerse Tehlike, kendi imkanlarıyla bestelerini kaydeden, arkadaşları desteğiyle klip çeken 'gelişine' bir müzik topluluğudur. Grubun internet sayfasında 7 şarkısı dinlenip indirilebilmekte. Bununla birlikte iki adet klip parçası bulunmaktadır.

Rehber
2010 yılında, Genel Türk Müziği’nin içinde bulunduğu durumdan kaygılanan kişiler tarafından kurulan Rehber, bir müzik grubundan ziyade; olgu olmak peşinde… Kendilerine yakıştırılan Organik Müzik türünü, oluşturdukları ve ”Kesimhane” adını verdikleri stüdyoda başlatmışlardır. Nisan ayında Müzik Hayvanı tarafından yayınlanacak albümleri “Türkçe Sözlü Güzel Müzik” adlı albümden parçalarını pek çok konserde dinleyiciye sunmuşlardır.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 21.00'dır.
- Konser saatleri değişiklik gösterebilir.
- Organizatör uygun görmediği kişileri bilet ücretlerini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT