Bahçelievler / Bahçelievler’de Ramazan Coşkusu

Tarihler: 11 Ağustos 2010 Çarşamba ~ 08 Eylül 2010 Çarşamba

Yer: Bahçelievler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2010 ~ Eyl 8, 2010

Bahçelievler Belediyesi, Ramazan ayında, Kocasinan’da Hasan Doğan Spor Kompleksi yanında, her gün kurduğu dev iftar çadırında, etkinlikler gerçekleştirecek. Her gün iftar çadırlarında (Soğanlı, Yenibosna alt geçit, Yenibosna Merkez Cami yanı, Kocasinan Merkez Cami yanı) 5 bin kişiye sıcak yemek verecek, iftar desteğini sürdürecek olan Bahçelievler Belediyesi, akşamları da Yöresel geceler, Tasavvuf ve Sanat Musikisi, Kukla Tiyatrosu, Akrobat, Gölge oyunları, Palyaço ve Orta oyunları, Çocuk Tiyatrosu, fasıl, dinleti’de sergileyecek.

Dev iftar çadırı alanında, çay içme yerleriyle, pamuk şeker, Osmanlı macunu, şerbetçi, mısır, kağıt helva satıcıları da bulunacak.

Ramazan ayı boyunca, sponsor desteğiyle, iftar yemekleri dışında ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine onbini aşkın Ramazan paketi sunulacak.

Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Ramazan coşkusu, Bahçelievler’imizin her sokağında, mahallesinde coşkuyla yaşayacak ve etkinliklerimiz Ramazan ayınca sürecek” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT