Bebek Şenliği

Tarihler: 12 Haziran 2009 Cuma ~ 14 Haziran 2009 Pazar 12-13- 14 Haziran

Yer: Bebek Parkı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2009 ~ Haz 14, 2009
“Bebek” yine şenleniyor!
Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan Bebek Şenliği, 12-13- 14 Haziran tarihleri arasında birbirinden renkli etkinliklerle Bebek Parkı ve çevresini 3 gün boyunca şenlendiriyor…

İstanbul’da yaz aylarının en canlı semti Bebek, 12-13-14 Haziran tarihlerinde alışveriş, müzik, eğlenceyle dolacak. Beşiktaş Belediyesi ve Bebekliler Derneği tarafından organize edilen, Bebek Parkı içerisinde yer alacak şenlik, 12 Haziran Cuma günü Bebek’in gözde mekanlarında gerçekleşecek partilerle başlayacak. Gündüzleri DJ performansları, akşamları ise farklı grupların konserleri ile Bebek Şenliği’ne katılanlara unutulmaz bir deneyim imkanı sunacak. En değerli varlığımızın en özel günü olan 14 Haziran “Babalar Günü”nde de, farklı etkinlikler düzenlenecek.

Bebek Şenliği’nin bu yıl ki en önemli sürprizi ise Moda Tasarımcıları Derneği tarafından gerçekleştirilen Galatamoda... Türkiye’nin en önemli moda tasarımcıları ile birbirinden yetenekli genç moda tasarımcılarının koleksiyonlarını bir araya getiren Galatamoda Bebek Şenliği içerisinde yer alacak.

Birbirinden eşsiz markaların yer alacağı standlar ile oluşturulacak modern pazarda Galatamoda ’nın genç ve özgün tasarımcılarının birbirinden seçkin tasarımları satışa sunulacak.

Vazgeçilmez lezzetleriyle ünlü gurme yiyecek ve içecek markalarının yer alacağı “Gurme ve Ekolojik” pazarın yanı sıra Bebek’te yaşayan ünlülerle söyleşiler gerçekleşecek. Farklı sanatçıların sergileri ile Bebek Parkı’na sanatın estetiği yansırken, sokak sanatçıları da özel performanslarını sergileyecekler. Bu yıl etkinliğe katılacak minikler de onlar için özel hazırlanan alanda eğlenceli aktiviteler ile şenliğin tadını çıkartacaklar. Bu yıl daha önceki yıllardan farklı olarak şenliğe katılanları birçok eğlenceli sürpriz bekliyor. 12 – 13 – 14 Haziran tarihlerinde Bebek Şenliği’ne uğramayı unutmayın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT