Beykoz / Beykoz’da ´Ramazan Sokağa Çıkıyor´

Tarihler: 11 Ağustos 2010 Çarşamba ~ 08 Eylül 2010 Çarşamba

Yer: Beykoz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2010 ~ Eyl 8, 2010

Her akşam farklı bir mahallede iftar uygulamasıyla 2009 Ramazan Ayı’nda vatandaşlarımızla buluşan Beykoz Belediyesi, bu yıl da sokaklarda kuracağı Ramazan sofralarıyla mahalleleri renklendirecek..

Geçen Ramazan Ayı’nda Ramazan Çadırları yerine “Sokak İftarları” programı düzenleyen Beykoz Belediyesi, bu Ramazan’da da mahallelerde kuracağı iftar sofralarında vatandaşları ağırlayacak.

30 gün boyunca her akşam farklı bir mahallede ‘Sokak İftarları’ gerçekleştirecek Beykoz Belediyesi, her akşam bin kişiye iftar verecek. İftar öncesi sıcak yemek ulaştırılacak on bin mağdur aileye ayrıca erzak yardımında da bulunulacak. Bunların yanı sıra bu yıl Ramazan Ayı’nda farklı bir uygulamayla 10 bin kişi BeykozÇayırı’nda kurulacak yer sofrasında iftar yapacak.

Her akşam farklı bir mahallede farklı bir mekânda kurulan sokak iftarlarının oldukça renkli geçtiğini kaydeden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, geçen yıl başlatılan ve bu yıl da birçok belediye tarafından uygulanacak sokak iftarlarını örnek bir uygulama olarak nitelendirerek, “Her akşam farklı vatandaşlarla farklı mekânlarda, kendi mahalleleri ve kendi sokaklarında iftar yapacağız. Çocuklar ve hanımlar için de Ramazan programlarımız olacak. Ramazan Ayı`nın güzelliklerini hep birlikte yaşayacağız” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT