Boğaziçi Spring Music Fest`11

Tarihler: 05 Mayıs 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Yer: BOUN Güney Kampüsü Otoparkı

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, BOUN

Adres: Boğaziçi Üniversitesi 34342 Bebek İstanbul Bebek İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2011 ~ May 8, 2011

Boğaziçi Üniversitesi’nin 20 yıldır devam eden Boğaziçi Spring Music Fest’11 etkinliği bu yıl ilk kez 05 – 08 Mayıs tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü ve Ajan İstanbul tarafından düzenlenecek.

Türkiye’nin önemli müzisyenleri Bülent Ortaçgil, Yeni Türkü ve Bulutsuzluk Özlemi’nin yanı sıra Geleneksel Taşoda Konserleri ile genç müzisyenlerin de sahne alacağı festival amatör ve usta müzisyenleri buluşturacak. Festival kapsamında:

* Büyük usta Bülent Ortaçgil, 05 Mayıs akşamında, Albert Long Hall’un büyülü atmosferinde vereceği akustik konserde, en sevilen şarkılarını dinleyicileri ile paylaşacak.

* Festivalin ikinci günü 06 Mayıs akşamı ise, müzik dünyamızın 80’li yıllardan beri en önemli grupları arasında bulunan Yeni Türkü ve Bulutsuzluk Özlemi’nin vereceği konserle gerçek anlamda bir müzik şölenine dönüşecek.

* Genç Taşoda sanatçılarının sahne alacağı 07 – 08 Mayıs tarihleri festivalin en can alıcı bölümünü oluşturuyor. Bugüne kadar Teoman, Nil Karaibrahimgil, Mor ve Ötesi, Badem, Sakin gibi sanatçı ve grupları müzik dünyamıza kazandıran Bogaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü’ne ait Taşoda Stüdyosu, belki de yakın bir zamanda adını sıkça duyacağımız yeni müzisyenleri barındırıyor!

* Güney Kampus Otoparkı`ndaki açılış partisinde son 50 yılın unutulmaz yerli ve yabancı rock şarkılarından oluşan “Rock Forever” DJ performansı ile Ataberk, öğrencilere keyifli bir müzik şöleni sunacak.

* Ve 06 Mayıs akşamı konser öncesinde keyifli bir Cenk&Erdem söyleşisi sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT