Bozcaada Caz Festivali

Bozcaada Caz Festivali

Tarihler: 20 Ağustos 2021 Cuma ~ 22 Ağustos 2021 Pazar

Yer: Ayazma Manastır - Bozcaada

Ücret: Tek Kişilik Kombine-Normal Dönem - 872,00 ₺ 20 Ağustos Tek Günlük Giriş Bileti - 342,00 ₺ 21 Ağustos Tek Günlük Giriş Bileti - 342,00 ₺ 22 Ağustos Tek Günlük Giriş Bileti - 342,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2021 ~ Ağu 22, 2021

Yazın sevilen etkinliklerinden biri olan ve müzikseverlerin heyecanla beklediği Bozcaada Caz Festivali’nin 20-21-22 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek 5. edisyonu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) katkılarıyla, 3dots ve fermente tarafından düzenleniyor.

Kendine Has, Volkswagen, Jack Lives Here ve Metro Türkiye’nin destekleriyle düzenlenen Bozcaada Caz Festivali, zengin müzik içeriğiyle ve disiplinlerarası KEŞİF programıyla cazın ustalarını ve genç müzisyenleri fiziksel olarak Bozcaada’da ve çevrimiçi platformunda buluşturuyor.

Sunduğu kültürel ve sanatsal deneyime ek olarak adayla kurduğu bağ ile ilk yılından beri büyük beğeni ile karşılanan Bozcaada Caz Festivali, bu yıl 5. yaşını kutlamaya hazırlanıyor.

Bozcaada’nın ilham veren doğasında 2017 yılından beri gerçekleştirilen festival, farklı jenerasyonlardan uluslararası müzisyenleri dinleyiciyle buluşturmanın yanı sıra, katılımcılarına çağdaş sanat ve gastronomi dahil olmak üzere farklı disiplinlerin yer aldığı kapsamlı bir etkinlik programı sunuyor. Festivale adını veren ve ev sahipliği yapan Bozcaada’nın doğasına zarar vermeden, kalıcı ve sürdürülebilir katkı sağlamak amacıyla yola çıkan etkinlik, herkese nefes alabilecek bir alan sunuyor.

Bozcaada Caz Festivali enerjisini hem katılımcılara hem de ada sakinlerine aktaracağı programını yakında açıklayacak. Bozcaada Caz Festivali ile ilgili duyuruları takip etmek için bozcaadacazfestivali.com adresini ziyaret edebilir ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Bozcaada Caz Festivali için alınan her bilet ecoDrone ile doğada bir tohum topuna dönüşüyor. Her bir bilet karşılığında atılacak tohum türünü seçmek ve seçilen ağacı takip etmek için bilet üzerindeki QR kodu okutabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT