Bozcaada Caz Festivali

Bozcaada Caz Festivali

Tarihler: 26 Ağustos 2022 Cuma ~ 28 Ağustos 2022 Pazar

Yer: Ayazma Manastır

Ücret: Tek Kişilik Kombine - Erken Satış - ₺990,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2022 ~ Ağu 28, 2022

2022 edisyonuyla Paribu ana sponsorluğunda 6. yılını kutlayacak Bozcaada Caz Festivali, 26-27-28 Ağustos tarihlerinde Bozcaada’nın ruha iyi gelen güzelliğinde katılımcılarına bir kez daha unutulmaz bir festival deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) katkılarıyla, 3dots ve fermente tarafından gerçekleşen festival, 6. senesinde de sahnesinde cazın ustalarını ağırlarken aynı zamanda disiplinlerarası KEŞİF etkinlikleri ile enerjisini tüm adaya yayacak.

Kendine Has, Volkswagen, Jack Lives Here ve Metro destekleriyle 2017 yılından beri Bozcaada’nın bir parçası haline gelen festival, farklı jenerasyonlardan uluslararası müzisyenleri dinleyiciyle buluşturmanın yanı sıra, çağdaş sanat ve gastronomi dahil olmak üzere farklı disiplinlerin yer aldığı kapsamlı bir etkinlik programıyla 26-27-28 Ağustos’ta Bozcaada’da, kombine biletler ise şimdi satışta!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT