Canon'dan ilk Hobi ve Aktivite Festivali

Canon'dan ilk Hobi ve Aktivite Festivali

Tarihler: 03 Kasım 2017 Cuma ~ 05 Kasım 2017 Pazar

Yer: KüçükÇiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2017 ~ Kas 5, 2017

Canon, hobi ve aktivite festivali Big Boyz Festival’e katılarak ziyaretçilere eğlenceli ve unutulmaz anlar armağan edecek. Yeni ürünlerini de sergileyecek olan Canon, etkinlikleriyle festivale damgasını vuracak.

Canon, 3-4-5 Kasım’da Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan hobi ve aktivite festivaline katılıyor. Anı kendine özel yaşayan herkesin buluşma noktası olacak Big Boyz Festival’in en güzel anıları Canon ile ölümsüzleşecek. EOS 200D ve EOS 6DMKII gibi yeni fotoğraf makineleri ve deneyimleyenin bir daha yer almak isteyeceği Freezeshot etkinliği ile Canon, katılımcılara unutamayacakları anlar yaşatacak

Günlük koşuşturma içinde zevk ve hobilerine zaman ayıramayan şehir insanının, farklı aktiviteleri ve seçenekleri bir arada bulabileceği, büyüklere oyuncaklar konseptiyle düzenlenen festival, Canon’un sunacağı Freezeshot ile daha da eğlenceli hale gelecek.

Yan yana 180 derecelik açı sağlayacak şekilde dizilen profesyonel fotoğraf makinelerinin aynı anda çekim yapmasıyla gerçekleşen bir etkinlik olan Freezeshot ile ziyaretçiler kendilerini farklı bir eğlencenin içinde bulacaklar. Fotoğrafı çektirenlerin adeta havada görüntülendiği Freezeshot etkinliğinde ziyaretçiler, bu eşsiz anlarını sosyal medyadan da paylaşabilecek. Canon’un hediye edeceği bu videolar, katılımcıların paylaşmaktan keyif alacağı bir anı olacak.

Canon’un 15 yeni ürününü de sergileyeceği festivalde ziyaretçiler, bir yandan hayallerindeki aracı, tekneyi ya da motosikleti inceleyip, drone, maket uçak gibi oyuncakları test ederken, teknolojiden giyime en ünlü 50 markasını bir arada görebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT