Cappadox 2018

Cappadox 2018

Tarihler: 14 Haziran 2018 Perşembe ~ 09 Temmuz 2018 Pazartesi

Yer: Kapadokya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2018 ~ Tem 9, 2018

Bu yıl 14-19 Haziran tarihleri arasında “Sessizlik” temasıyla Volkswagen ana sponsorluğunda gerçekleşecek Cappadox 2018’in programı belli oldu. Pozitif deneyimiyle düzenlenen Cappadox’un müzik programında bu sene Mulatu Astatke, ALA.NI, Duman, Christian Löffler (Live), Nicola Cruz, Gaye Su Akyol ve Kalben gibi isimler var. 14 Haziran – 9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan, Türkiye’den ve uluslararası çağdaş sanat dünyasından isimlerle şekillenen çağdaş sanat programının küratörlüğünü Fulya Erdemci ve Ilgın Deniz Akseloğlu (Yardımcı Küratör) üstleniyor. Cappadoxlular şef Mustafa Otar önderliğinde yürütülecek Levon Bağış ve Nihan Aras’ın da katkılarıyla yapılacak gastronomi deneyimlerinin yanı sıra Cappadox açık hava etkinliklerinde, buluşuyor.

İlk yılından beri katılımcılarıyla şekillenen Cappadox’un dördüncü edisyonu, katılımcıları Kapadokya’nın katmanlı coğrafyasında gün boyu devam edecek müzik, çağdaş sanat, gastronomi, açık hava etkinliklerini, Pazar Alanı’ndaki atölyeleri ve sokak yemeklerini deneyimlemeye davet ediyor.

Paket biletlerinin satışta olduğu ve tekil biletlerin 9 Nisan tarihinde satışa çıkacağı Cappadox 2018’nin tüm programına cappadox.com adresinden ulaşılabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT