Çay Festivali

Çay Festivali

Tarihler: 25 Mayıs 2018 Cuma ~ 27 Mayıs 2018 Pazar

Yer: Emaar Square Mall

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2018 ~ May 27, 2018

Türkiye’nin en sevdiği lezzetler arasında yer alan çay, İstanbul’daki Emaar Square Mall’da düzenlenecek Çay Festivalinde doyasıya yaşanacak. Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu’nun da katılacağı Çay Festivalinde, atölye çalışmaları, tadımlar ve çay hakkında sohbetler gerçekleşecek.

Dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan Anadolu yakasının en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Square Mall’da ‘Çay Festivali’ başlıyor. 25-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Çay Festivali kapsamında, çay demleme yöntemlerinden, birbirinden farklı dünya çaylarının tadımlarına, atölye çalışmalarından, dünyada ve Türkiye’deki çay kültürünün tanıtılmasına kadar, çayla dolu 3 gün yaşanacak.

Emaar Square Mall Çay Festivaline gelenler, ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu’nun çay tadım performansını ve çay sohbetlerini de izleme şansı yakalayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT