Çekmeköy / Çekmeköy’de Ramazan Şenliğe Dönüşüyor

Tarihler: 11 Ağustos 2010 Çarşamba ~ 08 Eylül 2010 Çarşamba

Yer: Çekmeköy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2010 ~ Eyl 8, 2010

Anadolu yakasının Feshane’si Çekmeköy’de kuruluyor.

Çekmeköylüler, Çekmeköy Belediyesi’nin kurduğu Ramazan şenlik alanında hem yaz akşamlarının hem de Ramazan’ın keyfini çıkaracak. Doğa park girişi yanında kurulacak ve 1 ay boyunca her akşam faaliyet gösterecek alanda saatler 21.00’i gösterdiğinde Hacivat ve Karagöz, kukla, ilizyon, ateş gösterileri gibi çocuklara yönelik etkinlikler yapılırken, alanda kurulacak lunaparkta hem çocuklar hem büyükler eğlenceli saatler geçirecek. Uzun yaz gecelerinde Ramazan’ın verdiği huzurun yanına ailece yapılacak etkinliklerin verdiği mutluluğu da eklemek isteyen Çekmeköy Belediyesi ayın belirli akşamlarında sohbet programlarıyla ünlü yazarları ağırlayacak. Aralarında Nihat Hatipoğlu, İbrahim Sadri gibi isimlerin yer alacağı sohbet akşamlarının yanı sıra mehteran gösterileri, gül suyu ve lokum ikramı gibi çeşitli süprizlerle dopdolu bir Ramazan Çekmeköylüleri bekliyor.

İftardan Sonra Alışveriş
Yaz sıcaklarında oruç tutarken alışverişe çıkmanın zor olacağını düşünen Çekmeköy Belediyesi alışverişi Çekmeköylülerin ayağına getiriyor. Ramazan şenlik alanında oyun ve etkinlik alanlarının, otağ çadırının yanı sıra giyimden gıdaya, aksesuardan hediyeliklere kadar pek çeşidin satışa sunulacağı stantlarla Çekmeköylüler akşam serininde alışveriş yapmanın tadını çıkaracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT