COMPASS A Day at the Beach - İPTAL

Tarihler: 13 Eylül 2015 Pazar ~ 13 Eylül 2015 Pazar 10:00

Yer: Babylon Kilyos

Ücret: Normal Dönem Tam: 80,00 TL Plaj Girişi+Festival Normal Dönem Öğrenci: 65,00 TL Plaj Girişi+Festival (Sınırlı Sayıda)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kilyos Yolu Üzeri, Dalyan Mevkii, Demirciköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2015 ~ Eyl 13, 2015

Compass - A Day at the Beach, 13 Eylül Pazar günü plajda, iki sahnede tüm gün, house ve techno dj'leri ile yazı kapatırken, Istanbul elektronik dans müziği camiasının en yeni markası "Compass"ın lansmanını yapıyor.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Yıl boyu, farklı ölçek, format ve mekanlarda elektronik müziğin en güncel sound’larına ev sahipliği yapacak olan "Compass"'ın ilk etkinliğinde kabinde Butch, Lee Foss, Wankelmut, Dosem, Ben Pearce ve birçok yerli isim ile müzik Babylon Kilyos’ta 13:00'te başlayacak ve gece 02:00'a kadar kesintisiz devam edecek! Yaza veda ederken hem güneşlenip, denize girecek, hem de dans edeceksiniz.

Plaj ve etkinlik girişleri 10:00'da başlayacak olup, 21:30 sonrası kapıda bilet satılmayacaktır. Dj performansları 13:00'de başlayacak, 02:00'de sona erecektir.

"Compass" etkinlikleri özel parti etkinlikleri olup, kapı girişleri parti/klüp mantığıyla yapılacak, işletmenin kendi giriş kriterleri esas alınacaktır. Organizator firmanın, kapıya gelen müşterileri, bileti olsa dahi, bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkı saklıdır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
- Denize girişlere saat 10:00 – 20:00 arasında izin verilecektir.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Mekan kapı açılış saati: 10:00
- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.
- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.
- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT