Decathlon'dan 19 Mayıs Gençlik Festivali

Decathlon'dan 19 Mayıs Gençlik Festivali

Tarihler: 19 Mayıs 2017 Cuma ~ 19 Mayıs 2017 Cuma

Yer: Farklı Merkanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2017 ~ May 19, 2017

19 Mayıs’ta gerçekleşecek Decathlon Spor Festivali, herkesi spor ve eğlence dolu bir güne davet ediyor!

İstanbul, İzmir, Adana, Ankara, Çorlu, Mersin,Samsun, Bodrum, Antalya, Kocaeli ve İskenderun’de mağazaları bulunan Decathlon’un 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramına özel düzenlediği bu etkinliği kaçırmayın!

70 farklı spor dalında amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları sunan Decathlon, Türkiye’deki mağazalarında 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramına özel kaçırılmaz bir spor festivali düzenliyor.

 İstanbul, İzmir, Adana, Ankara, Çorlu, Mersin,Samsun, Bodrum, Antalya, Kocaeli ve İskenderun’daki Decathlon mağazalarında gerçekleşecek olan spor festivali, 19 Mayıs günü gün boyunca sürecek. Mağazadan mağazaya etkinlikleri değişiklik gösterecek olan festivalde frizbi yarışması, gol atma yarışması, masa tenisi turnuvası, çember çevirme yarışı, yavaş bisiklet sürme yarışı, çadır açma-kapama yarışması, tırmanış duvarı etkinliği, tenis dersi, masa tenisi turnuvası, ok atma dersi, trambolinde zıplama, capoeira şovu, spinning, pilates,cross feet, boz, kick box, karate, hip-hop, ritim grubu eskrim, binicilik, kaykay gösterisi, kalp yaşı testi, zumba,bale gibi çeşitli aktiviteler yer alacak.Yeni sporlar keşfetmek, ailece spor ve eğlence dolu bir gün geçirmek için bu festivali kaçırmayın! 

Katılım ücretsiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT