Efes Pilsen One Love Festival 9

Tarihler: 19 Haziran 2010 Cumartesi ~ 20 Haziran 2010 Pazar 19-20 Haziran Saat: 14.00

Yer: santralistanbul

Ücret: Tam: 50,00 TL, Öğrenci: 33,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve santralistanbul

Adres: Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 2/8 Haliç, Eyüp Istanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2010 ~ Haz 20, 2010

EFES PİLSEN ONE LOVE’IN YAZ ÇIKARMASI: GROOVE ARMADA, THE TING TINGS, DE LA SOUL, THE WHITEST BOY ALIVE, WILD BEASTS...

Yazın ilk festivali Efes Pilsen One Love, bu sene 19-20 Haziran’da santralistanbul’da gerçekleşecek. Dans müziğinin dehası Groove Armada ve 2008 MTV Müzik Ödülleri’nde ‘Shut Up And Let Me Go’ ile en iyi parça ödülünü alan The Ting Tings festivalin ağır topları. De La Soul, The Whitest Boy Alive ve Wild Beasts de festivalde sahne alacak diğer gruplar arasında.

Efes Pilsen One Love Festival, dokuzuncu kez müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Festival, bu sene de iki ayrı günde iki ayrı konseptle santralistanbul’da misafirlerini ağırlayacak. One Love’ın bu yılki konukları, dans müzik piyasalarını alt üst eden Groove Armada ve pop kültürünün en önemli temsilcilerinden The Ting Tings.
Yeni vokalistleri Saint Saviour ile sahnede nefes kesici görsel şovuyla izleyenleri başka boyutlara taşıyan konserler veren Groove Armada, festivalin en heyecan verici performanslarından birine imza atacak. Müzik dünyasını yerinden oynatan son albümleri “Black Light”’ı geçtiğimiz aylarda çıkaran Groove Armada, izleyenlerin yerinde duramayacağı, uzun yıllar boyunca hatırlanacak bir sahne şovuna hazırlanıyor.
Enerjisi yüksek şarkı sözlerini hareketli elektrogitar tınılarıyla birleştirerek son dönem pop müziğin en güzel örneklerinden birini sergileyen The Ting Tings, Efes One Love Festivali’nin yüksek enerjisine yakışır bir performans için müzikseverlerle buluşacak.
Hip hop müziğini bugünlerine getiren, birçok sanatçıya ilham veren ve İstanbul’da ilk kez sahneye çıkacak De La Soul, indie pop severler için vazgeçilmez olan The Whitest Boy Alive ve son albümleriyle büyük ses getiren İngiliz alternatif rock grubu Wild Beasts Efes Pilsen One Love’ın diğer önemli sanatçıları.

Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi kapılarını saat 14.00’de açacak ve eğlence gün boyu aralıksız devam edecek.
http://www.efespilsenonelove.com
http://twitter.com/efesonelove
http://www.pozitif.info

Konser düzeni ayaktadır.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Öğrenci biletleri sadece öğrenci kimliği ile geçerlidir.
Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurması gerekmektedir.
Festival alanındaki ses düzeni geçici duyma bozukluğuna yol açabilir.
Bu bilet, bilet kesiminde takılacak bileklik ile birlikte, bilet sahibine organizatör tarafından belirlenmiş saatler arasında festival alanına giriş hakkı verir. Bilet ve/veya bileklik kaybından Biletix ve Organizatör sorumlu değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT