En Renkli Ramazan Forum İstanbul’da

Tarihler: 19 Temmuz 2012 Perşembe ~ 21 Ağustos 2012 Salı

Yer: Forum İstanbul

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 640 27 40

Web: http://www.forumistanbul.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2012 ~ Ağu 21, 2012

“Yabancı bi gözle Ramazan” konserler serisi, Yavuz Seçkin, “Osmanlı İhtişamı Mücevher Sergisi”, Açıkhava Sineması...

Forum İstanbul bu yıl da en çarpıcı Ramazan etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Fransız, Balkan, Latin ve Caz müzik gruplarının Ramazan özel programlarını sunacakları “Yabancı bi gözle Ramazan” konserler serisi, binbir surat Yavuz Seçkin’in Ramazan özel stand-up gösterisi, Kanuni Sultan Süleyman & Hürrem Sultan dönemini de kapsayan 16.-17. yüzyıl Osmanlı Saray mücevherlerinden esinlenerek tasarlanan Altınbaş Otto Koleksiyonu “Osmanlı İhtişamı Mücevher Sergisi”, açıkhava sineması ve daha birçok sürpriz Forum İstanbul’da olacak. Ayrıca Ramazan 2012 ayı boyunca Forum İstanbul’dan yapılacak her 25, 50, 75, 100 TL.lik alışverişe çok eğlenceli hediyeler...

Forum İstanbul, klasik Ramazan ayı programlarına farklı bir bakıç açısı getirirerek, capcanlı, dinamik bir program hazırladı. Farklı Ramazan etkinliklerini deneyimlemek isteyenler 20 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında her akşam Forum İstanbul’daki etkinlik alanlarına koşacaklar.

Yabancı Müzisyenlerden Türk Ezgileri, Yavuz Seçkin ve Neyzen&DJ Performansları

Doğu ile Batı’nın buluşma noktasında, yani İstanbul’da yaşayan yabancı müzisyenler bu Ramazan ayı boyunca Forum İstanbul’da Türk müziğini kendi tarzlarında yorumlayacaklar. Ramazan Ana Sahnesi’nde her Cumartesi yeralacak gruplar arasında

• Fransız müzisyen Richard Laniepce’in eşi Aslı Doğan ile birlikte kurup Balkan ezgilerini yorumladıkları Kolektif İstanbul (4 Ağustos),
• Önder Focan’ın yeni projesi, otantik Türk müziği enstrümanı “ney”in de kullanıldığı ve yerel melodilerin caz disiplinine sadık kalarak yorumlandığı Swing A La Turc (28 Temmuz),
• Kübalı müzsyenlerden oluşan Kumbiya Turca (11 Ağustos) bulunuyor.

Tiplemeleri ve taklitleriyle Türk televizyonlarının en sevilen şovmenlerinden biri olan binbir surat Yavuz Seçkin de Ramazan özel stand-up gösterisiyle Ramazan’ın ilk haftası Cumartesi akşamı (21 Temmuz) Forum İstanbul Ramazan Ana Sahnesi’nin açılışını yapacak.

Ramazan Ana Sahnesi’nde her Pazar akşamı Neyzen & DJ performansı ve her Cuma akşamı da Fasıl grupları performans sergileyecek.

Kanuni ve Hürrem döneminin saray mücevherlerinden esinlenerek tasarlanan ‘’Osmanlı İhtişamı Altınbaş Mücevher Sergisi”

Kanuni Sultan Süleyman & Hürrem Sultan döneminden esinlenilerek tasarlanan, Osmanlı İmparatorluğu 16.-17. yüzyıl saray mücevherlerini yansıtan Altınbaş Otto Koleksiyonu, “Osmanlı İhtişamı Mücevher Sergisi” adıyla, Ramazan ayında 1-20 Ağustos tarihleri arasında Forum İstanbul’da İstanbulluların beğenisine sunulacak.

Ramazan boyunca Açıkhava Sineması Forum İstanbul’da

Fetih 1453, Anadolu Kartalları, Dedemin İnsanları, Berlin Kaplanı gibi son senenin en çok izlenen yerli yapım filmleri, çimlerin üzerinde açıkhava keyfiyle Forum İstanbul Açıkhava Sineması’nda olacak.

Renkli Ramazan Etkinliklerinin Devamı

İstanbullular Ramazan ayı boyunca Forum İstanbul’da kurulacak olan Osmanlı Kostümleri Fotoğraf Köşesi’nde fotoğraf çektirebilecek, kendilerini birer eski İstanbul efendisi veya hanımefendisi olarak görebilecekleri Karikatür Köşesi’nde porte karikatürlerini çizdirebilecekler. Çocuklar içinse her gün Ramazan konseptli sanat atölyeleri ve gösteriler olacak.

Bi Dünya Eğlence Forum İstanbul Ramazan Kampanyası’nda

20 Temmuz - 21 Ağustos tarihleri arasında Forum İstanbul'daki tüm mağazalardan yapılacak her 25 TL, 50 TL, 75 TL ve 100 TL.lik alışverişlere farklı eğlence biletleri hediye ediliyor.

• 25 TL'lik alışverişe Açıkhava Sineması Bileti
• 50 TL'lik alışverişe Karikatür veya Fotoğraf Çekimi
• 75 TL'lik alışverişe Cinemaximum Sinema Bileti
• 100 TL'lik alışverişe Turkuazoo Akvaryum Bileti

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT