Enka Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Etkinlikleri

Tarihler: 01 Mart 2011 Salı ~ 11 Mayıs 2011 Çarşamba

Yer: Enka Oditoryum

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Enka Oditoryum gişe.

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0 212 276 22 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2011 ~ May 11, 2011

Dünya sahnesi baharın renkleri ile, sanat sahnesi ENKA Kültür Sanat’ın yaşam dolu bahar programı ile canlanıyor! ENKA Kültür Sanat, baharı sanatseverlerin bütün duyularını harekete geçirecek bir program ile, 1 Mart – 11 Mayıs 2011 tarihleri arasında karşılıyor.

ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Programı, romantik dönemin izlerini taşıyan konserlere ev sahipliği yapacak.

Açılışı 1 Mart 2011, Salı günü saat 20:30’da Medin Music Project konseriyle gerçekleşecek etkinliklerde ayrıca; Cihat Aşkın, Gökhan Aybulus ve CAKA`nın Yıldızları’nın “Neşeli Pazarlar” konseri, MSGSÜ Devlet Konservatuvarı Lisans Bölümü son sınıf öğrencisi üç genç yeteneğin vereceği “Genç Solistler Dinletisi No:2” konseri, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın “Büyük Romantikler” konseri ve Şirin Pancaroğlu’nun “Arp ve Romantizm” başlıklı konseri müzikseverlerle buluşacak.

ENKA 23. Yıl Bahar Programı’nın dinamik ve her zamanki gibi kaliteli içeriğinde; klasik kalıpların dışına çıkan, özellikle gençlerin dikkatini çekecek yenilikçi tiyatro oyunları yer alıyor. Bahar programı kapsamında DOT’un “Malafa”, Krek’in “Hoop Gitti Kafa” ile “Bomba”, Oyun Atölyesi’nin “Testosteron”, Talimhane Tiyatrosu’nun “Yastık Adam” ve Semaver Kumpanya’nın “Bir Tutam Hayat” adlı oyunları tiyatro severlerle buluşacak.

Konser programı için tıklayın...

Sahnelenecek tiyatro oyunları programı için tıklayın...

Sergi programı için tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT