FullFest Pazar

Tarihler: 19 Haziran 2022 Pazar ~ 19 Haziran 2022 Pazar 11:00

Yer: Village Park Resort

Ücret: Genel Giriş - 140.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İshaklı, Bozhane Yolu No:3 Beykoz İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2022 ~ Haz 19, 2022
FullFest 17 Haziran'da Polonezköy Village Park'ta kapılarını açıyor !

Bu sene ilk kez yapılacak olan FullFest 17/18/19 Haziran da yılın ilk kamplı ve çadırlı festivali olarak gerçekleşecektir. Festival Polonezköy Village Park alanında gerçekleşecektir. Birbirinden farklı sanatçılar atölyeler ve eğlence alanları ile FullFest sizleri bekliyor!

Cuma
Haluk Levent
Sefo
Ceg
Mavi Gri
Yirmi7
Ceren Gündoğdu
Katana

Cumartesi
Melek Mosso
No.1
Can Ozan
Ahiyan
Elyas&Taha
MRF
Akustikadam

Pazar
Selda Bağcan
Lvbel C5
Batuhan Kardel
Veys Çolak
Albin Hasani
Eftalya
Bükre Sena Sait

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş - 140.00 TL

Önemli Notlar:

- Etkinlikte yaş sınırı yoktur, 18 yaş altı katılımcılar beyaz bileklik ile giriş sağlayabilir.- Festival COVID-19 sebebiyle özel kurallara tabidir ve bilet satın alan tüm katılımcılarımız organizasyon tarafından belirlenmiş olan kuralları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılır.- Organizatör, bakanlık tarafından duyurulacak yeni kurallar ve/veya tavsiyeler ışığında festival ile ilgili uygulamalarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Etkinlik biletleri devredilemez ve iade edilemez.- Kayıp biletler için işlem yapılmayacaktır.- Kombine bilet sahibi katılımcılar biletlerini, festivalin devam edeceği 3 gün süresince taşımalıdır.- Etkinlik alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğu size aittir.- Organizatör herhangi bir nedenle bilet iadesi yaparak festivali iptal etme hakkına sahiptir.- Organizatör festival programında, mekanında ve tarihinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizatör etkinliğe katılımını uygun görmediği kişileri, bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.- Festival süresince çıkan atıkları, festival alanındaki ayrıştırılmış çöp kutularına atmanızı rica ederiz.- +1 Bilet kampanyası sadece Kombine + Kamp bileti satın alımlarında geçerlidir.- +1 Bilet satın alan üniversiteliler 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanabileceklerdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT