Galata Moda Yedinci Kez Beyoğlu’nda

Tarihler: 22 Aralık 2010 Çarşamba ~ 26 Aralık 2010 Pazar

Yer: Tepebaşı TRT Binası Önü

Adres: Tepebaşı TRT Binası Önü Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2010 ~ Ara 26, 2010

Beyoğlu Belediyesi ve Moda Tasarımcıları Derneği ( MTD) işbirliği ile bu yıl 7’ncisi düzenlenecek “Galata Moda Festivali”nin açılış töreni 22 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek. Tepebaşı’nda kurulacak dev çadır mağazada 26 Aralık 2010 tarihine kadar devam edecek festivale bu yıl 30 tasarımcı katılıyor.

Beyoğlu Belediyesi’nin, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ile birlikte her yıl düzenlediği “Galata Moda Festivali” yedinci kez moda severlerle buluşuyor. 2010 yılının son günlerinde moda ve tasarım meraklılarını bir araya getirecek festivalin açılışı 22 Aralık Çarşamba günü saat 11.30’da Tepebaşı’nda gerçekleşecek. Zengin renkler ve farklı tasarımların yer aldığı festivalin açılışını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ünlü modacılarla birlikte yapacak.

Bahar Korçan, Begüm Salihoğlu, Bige Ökten, Bihter Aida Pekin, Cem Lokmanhekim, Çiğdem Akın, Deniz Kaprol, Ebru Günay, Eynel Çelebi, Founta Günem, Gamze Saraçoğlu gibi Türkiye’nin 30 ünlü tasarımcısı 5 gün sürecek festivale özel hazırladıkları sınırlı sayıdaki koleksiyonlarını tüketiciyle buluşturacak. Moda severlerin takıdan paltoya, gece elbisesinden ayakkabıya uygun fiyatlarla sahip olabilecekleri festival kapsamında birçok etkinlik de düzenlenecek. “Tasarımcı Buluşmaları” konulu etkinlik ve temel ürün üretimine dayalı gerçekleştirelecek Fashion Snopshot atölye çalışmalarının ziyaretçiler tarafından ilgi görmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu sezon erkek koleksiyonuna da ağırlık verilen festival her gün 10.00 – 21.00 saatleri arasında açık kalacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT