Gençlik Ateşi Capitol’de Yanıyor

Tarihler: 15 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 19 Mayıs 2013 Pazar

Yer: Capitol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2013 ~ May 19, 2013

Capitol Alışveriş Merkezi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı birbirinden hoş sürprizlerle gençlerle birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

Gençliğin anlamının arandığı #genclikdemek twitter yarışması 1 şanslı kişiye mini Ipad kazandırıyor.

19 Mayıs’ta Capitol Spectrum Sinemaları arkadaşıyla gelen 13-23 yaş arası tüm gençlere ikinci sinema biletini hediye ediyor. Bu keyifli kampanyadan yaralanmak için öğrenci kimliğinizle gelmeniz yeterli.

Bilgi Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan “12 Sene Sonrası İçin 12 Soru” sergisine ev sahipliği yapan Capitol gençlerin gelecekteki hayallerine destek oluyor.

#genclikdemek Kazandırıyor!
13 Mayıs tarihinde başlatılan Twitter yarışmasında, dileyen tüm gençler #genclikdemek etiketi ile Capitol’ü mention ederek gençliğin anlamını ifade eden fotoğraflarını Twitter’a yükleyebilecekler. Yarışma sonucunda en anlamlı fotoğrafı gönderen genç ödül olarak Capitol Turkcell mağazasından mini Ipad ’in sahibi olacak.

Arkadaşının Sinema Bileti Capitol’den!
19 Mayıs’ta Capitol Spectrum Sinemaları’nın vizyonda olan tüm filmlerde geçerli olan sinema kampanyasında gençlere arkadaşı ile sinema keyfi hediye ediliyor. Bu fırsat ile 13-23 yaş arasında,2013 yılına ait öğrenci kartını gösteren 2 arkadaştan biri ücretsiz bilet alabiliyor. Capitol'de sinema keyfi icin ögrenci kartinizi göstermeniz yeterli.

12 Sene Sonrası için 12 Soru: Bu sergi genç insanların hayalleriyle dolu!
Sınav sistemi içinde kaybolan liseli genç insanlar, acaba hayatta gerçekten ne yapmak istiyorlar? Gelecekten beklentileri ne? Bu soruların cevaplarını araştıran 12 Sene Sonrası için 12 Soru Sergisi, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi son sınıf öğrencilerin Türkiye’nin farklı illerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi gençlerle buluşması sonucu ortaya çıkan özel bir sergi proje niteliğini taşıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Diyarbakırlı genç insanlarla İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin bir araya gelmesi sonucu oluşturulan sergi, son derece ilginç bir konsepte sahip. Lise öğrencilerinin 30’lu yaşlarını düşünerek, 12 soru için cevaplarını seçebilecekleri 48 farklı kart tasarlandığı bu ilginç deneyimde, öğrenciler soruları yanıtlarken bazen cevap kartlarından birini seçmişler, bazen kesip birleştirip yapıştırmışlar ve bazen de kendi cevaplarını kendileri yazmışlar. Çalışma çarpıcı gerçeklerin ortaya çıktığı sergiye dönüştürülmüş.

12 Sene Sonrası için 12 Soru sergisi’ daha önce İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü E4 Binası’nda sergilenmişti. Şimdi Capitol, 19 Mayıs’ta tüm gençleri,akranlarının geleceğe dair düşüncelerini diğerlerinin geleceğe dair düşüncelerini paylaşmaya 12 Sene Sonrası için 12 Soru sergisine davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT