Gündüz Gece Eğlence Dolu ETİFest Başlıyor !

Tarihler: 10 Mayıs 2010 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2010 Pazartesi

Yer: İstanbul Üniversitesi

Nereden Alınır: http://www.etifest.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2010 ~ May 10, 2010
10 şehri gezecek ETİ Fest’in bu seneki starı Teoman !
Gençler, ETİ Fest’in kampüsteki çılgın aktiviteleriyle adrenalinlerini artıracak, gece ise DJ performansı ve Teoman konseri ile coşacaklar... Üstelik bu sene ETİ’nin reklam yüzleri seçilecek ve bir kişi otomobil kazanma şansını yakalayacak...

Gençlerin heyecanla beklediği ETİ Fest, üçüncü yılında da tüm dinamizmi ile üniversitelerde eğlence fırtınası estirecek. Üniversiteli gençlerin bahar şenliklerine ayrı bir renk katan “ETİ Fest”, yaklaşık 2.500 metrekare büyüklüğündeki festival alanında 650 bine yakın öğrenciye kampüste unutulmayacak aktiviteler yaşatmak üzere yola çıkıyor.

03 Mayıs’ta Adana Çukurova Üniversitesi’nden başlayacak olan ETİ Fest, 24 Mayıs’ta Urfa Harran Üniversitesi’nde son bulacak. 7 bin kilometre yol kat ederek 10 ilde 10 üniversitenin bahar şenliklerinde gençlerle buluşacak olan ETİ Fest’in bu seneki durakları; Adana, Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Konya, Kayseri, Trabzon ve Urfa olarak sıralanıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT