Happy Nest Doğal Yaşam Festivali

Happy Nest Doğal Yaşam Festivali

Tarihler: 03 Haziran 2017 Cumartesi ~ 04 Haziran 2017 Pazar

Yer: santralistanbul Kampüsü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2017 ~ Haz 4, 2017

İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşiyor

Öğrenmek, eğlenmek, bildiklerimizi paylaşmak ve yeni bilgiler üretmek, gelecek nesle daha iyi daha doğru bilgiler aktarmak için BİR ARAYA GELİYORUZ.

Hayatımızın en değerli varlıkları çocuklarımızın uzman eğitimcilerle birlikte yeteneklerini özgürce keşfedip, keyifli saatler yaşadıkları İstanbul’un orta yeri Etiler’de yer alan Happy Nest merkezinin etkinleri tüm hızıyla sürüyor. Çocukların gelişmesine katkı sağlayacak eğitimi kitap ve oyuncak satımı yanı sıra, birbirinden keyifli atölyelerden biri olan Happy Nest, yepyeni bir organizasyonu ile misafirlerinin karşısına çıkıyor. Happy Nest tarafından düzenlenen Doğal Yaşam Festivali 3-4 Haziran 2017 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşiyor.

3-4 Haziran 2017 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde Doğal Yaşam Festivali’nde üreticiler, uygulayıcılar, uzmanlar bir araya geliyor. Ülkenin dört bir yanındaki küçük, büyük üretici firmaları bir araya getiren festivalde doğal yaşam ürünlerinin yanı sıra seminer, atölye ve özel performanslara da yer verilecek.

Büyük konferans çadırında gün boyu süren seminerlerde alanında uzman konuşmacılar Ayşe Tolga, Ali Koç, Dr Sinan Akkurt, Erdem Öner, Zeynep Selvili Çarmıklı, Alternatif Tıp Terapisti Ferah Şıvga, Dr. Elif Çakır Güncel Anne bilgi ve deneyimlerini ziyaretçilerle paylaşacak.

İki gün boyunca, doğal yaşam tutkunlarını ağırlayacak festivalde atölye çadırında ve hobi köşesinde Derya Baykal ile buluşurken, gün boyunca her saat gerçekleşecek olan onlarca atölyeye katılarak, meditasyon ve yoga atölyelerimizde rahatlayacak, zumba ile coşacak, mandala ile içinizdeki gökkuşağını keşfe çıkacaksınız. Unuttuğunuz çocukluk anılarınızı yeniden tazelemek için bizimle sokak oyunlarına da katılabilirsiniz. Ünlü sanatçılarımız Mevlüt Akyıldız cam altı boyama atölyesi ile, Muzaffer Akyol resim atölyeleri ile çocuklarla buluşacaklar.

Festival boyunca çocuklar için büyük bir alan ayırdık. Oyun parkı, atölye çadırında, Happy Nest çocuk atölyelerinin uzman eğitmenleri eşliğinde iki gün boyunca sokak oyunları, sanat, doğa, mutfak ve ahşap atölyelerine katılarak keyifli zamanlar geçirebileceksiniz.

Festivalin en büyük sürprizlerinden biri, Ferzan Özpetek’in İstanbul Kırmızısı filminin müzikleri ile ses getiren Gayesu Akyol’un konseri olacak. 3 Haziran Cumartesi saat 18:30‘da başlayacak konserde Gayesu Akyol eşsiz sesi ile misafirlerimizle buluşacak.

Tüm bu keyifli saatler için sizleri, 3-4 Haziran 2017 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek Doğal Yaşam Festivali’ne bekliyor olacağız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT