İlk Uluslararası Ekoloji Festivali Ecofest İstanbul

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 10 Haziran 2012 Pazar Kapı Açılış: 10:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 266 56 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Haz 10, 2012

Türkiye’de düzenlenecek uluslar arası ekoloji festivali Ecofest İstanbul, 8, 9, 10 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. Üç gün boyunca zengin içerik ve ekolojiyle ilişkili farklı sektörlerin katılımıyla etkinlikte renkli anlar yaşanacak.

Doğa dostu ve sürdürülebilir yaşam kültürünü, ses getiren yaratıcı etkinlikler aracılığıyla geniş kitlelerle paylaşmaya yönelik uluslararası bir kültür, sanat ve sosyal sorumluluk projesi olan Ecofest İstanbul, KüçükÇiftlik Park’ta farklı bir hava estirecek. Festival, katılımcı kuruluşların stantlar açacağı, etkileyici tematik konserlerden ‘açık mutfak’ etkinliklerine, ekoloji temalı defileden çocuk atölyelerine, atıklarla üretilen sanat eserlerinden “MindBody” İstanbul yoga etkinliklerine ve enstalasyonlara kadar pek çok renkli sosyal paylaşıma zemin oluşturuyor.

Ses getiren etkinliklerin mekanı KüçükÇiftlik Park sadece konserlerle değil çevreci duruşu ile de dikkat çekiyor. Küresel sorumluluğunun bilincinde çevreci bir venue olarak başta solar sistem olmak üzere birçok projeyi hayata geçirerek etkinlik sektörüne çevrecilik konusunda da öncülük ediyor.

Katılımcılar yaratıcı etkinliklerle eğlenceli anlar yaşayacak

KüçükÇiftlik Park’ta 8-9-10 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonda sebzelerden ürettikleri aletlerle müzik yapan ünlü Viyanalı grup ‘The Vegetable Orchestra’, ABD’li şef ve perküsyon ustası Adam Rudolph yönetiminde sahne alan ‘Organic Orchestra’, atık malzemelerle müzik aletleri yapan ve çalan İsrailli sanatçı Gil Bohadana, açılış konserini gerçekleştirecek olan Babazula, beden perküsyonu grubu KeKeÇa ve Gitarcafe sanatçıları yer alıyor.

Resim, heykel ve enstalasyon alanlarında, atık kağıtlarla inşa edilecek olan sergi mekanı ‘kağıt-kulübe’, Yeşil Platform’un katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘ekolojik ev’, peyzaj ve dikey bahçe çalışmaları öne çıkıyor. Ecofest İstanbul kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer önemli etkinlik ise ülkemizde düzenlenen en kapsamlı, uluslararası Yoga ve Pilates organizasyonu olan MindBody İstanbul.

Mini ekolojik pazardan eko-defileye kadar her şey ECOFEST’le KüçükÇiftlik Park’ta

Ziyaretçilerin mini ekolojik pazardan taze organik gıda ürünlerini satın alabileceği, yeme-içme alanında sağlıklı ve doğal malzemelerle hazırlanan geniş bir lezzet yelpazesinin sunulacağı, usta şeflerin ‘açık mutfak’ ve tadım etkinlikleri düzenleyeceği Ecofest İstanbul, KüçükÇiftlik Park’ta sağlıklı bir lezzet şölenine ev sahipliği yapacak. Otomotiv, enerji, tekstil, kozmetik, inşaat, mimari gibi ekolojiyle ilişkili pek çok disiplin ve sektörden firma ve temsilcilerin ürünlerini sergileyeceği ve atölyeler düzenleyeceği festivalde ayrıca ekoloji temalı bir de defile sergilenecek.

Genç nesillerin ekolojinin temel kavramlarıyla tanışmaları amacıyla düzenlenen çok sayıda renkli atölye çalışması ise çocuklara, gençlere ve ailelere hitap ediyor. Yaptığı yatırımlar ve projeler ile çevreci bir venue olan KüçükÇiftlik Park’ın doğayla içiçe, huzurlu atmosferinde Ekofest İstanbul’u kaçırmayın!

Günlük katılım: Yetişkin 20 TL, Öğrenci 10 TL, 12 yaşından küçükler ücretsiz
Tüm Etkinlik Katılımı: Yetişkin 40 TL, Öğrenci 20 TL.

www.Ecofestistanbul.com
www.kucukciftlikpark.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT