İstanbul Cocktail Festival 2022 - Kombine

Tarihler: 20 Ağustos 2022 Cumartesi ~ 21 Ağustos 2022 Pazar 12:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: I. Avantajlı Dönem VIP Festival Bileti - 500.00 TL I. Avantajlı Dönem Festival Bileti - 350.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2022 ~ Ağu 21, 2022
Yaratıcı görünümleri, birbirinden farklı sunumları, her damak tadına uygun lezzetleri ve çok çeşitli alternatifleriyle yeme içme dünyasının yıldızı kokteyllerin, Türkiye’deki ilk ve tek festivali İstanbul Cocktail Festival beşinci kez 20-21 Ağustos tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta!

Türkiye ve yurtdışından popüler kokteyl duraklarının en sevilen lezzetleri, ödüllü miksolojist ve gurmelerin eğitici aynı zamanda da eğlenceli atölyeleri, lokal ve global sahnenin önemli isimlerinden renkli performanslar, her damak tadına hitap eden gastronomi noktaları, özgün butiklerin tasarımları ile renklenecek İstanbul Cocktail Festival 2022’nin tüm detayları çok yakında…

Hafızalardan uzun süre silinmeyecek bu çok yönlü festival deneyiminin biletleri Biletix’te!

Bilet Fiyatları:

Friends & Family - VIP Festival Bileti 450.00 TLFriends & Family - Festival Bileti 300.00 TL I. Avantajlı Dönem VIP Festival Bileti - 500.00 TL I. Avantajlı Dönem Festival Bileti - 350.00 TL

Önemli Notlar:

-Festival bileti yalnızca festival alanına girişi kapsamaktadır. İçeride gerçekleşecek tüm servis ve atölyeler ücretli olarak gerçekleşmektedir.-18 yaş altı katılımcıların festival alanına girişi kesinlikle yasaktır.-Festival ekibi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.-Festival ekibi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.-Festival ekibi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.-Festival süresince biletinizi ve/ veya bilekliğinizi saklayınız.-Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır.-Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.-Festival alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.-Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir.-Festival alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.-Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.-Festival alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.-Festival alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.-Festival biletleri sadece festival ekibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.-Festival alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde tekrar alana girebilmeleri için yeni bilet satın almaları gerekmektedir. -Festival biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.-Festivale katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT