İstanbul Design Week 2011

Tarihler: 28 Eylül 2011 Çarşamba ~ 02 Ekim 2011 Pazar

Yer: Eski Galata Köprüsü

Adres: Eski Galata Köprüsü Karaköy İstanbul

Telefon: 0212 369 92 92

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2011 ~ Eki 2, 2011

İstanbul Design Week Eski Galata Köprüsü için hazırlanıyor! Uluslararası tasarım dünyasının ilgiye beklenen İstanbul Design Week’in altıncısı 28 Eylül 02 Ekim 2011 tarihleri arasında Eski Galata Köprüsü’nde gerçekleşiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dDf ve Hürriyet’in proje ortağı olduğu İstanbul Design Week tasarım, trend, moda, bilim, mimarlık ve teknoloji hakkında yeni projeler, sergiler, atölye çalışmaları ve konferans konuklarıyla dolu dolu bir program için hazırlanıyor.

Haliç’in iki kıyısını birbirine bağlayan Eski Galata Köprüsü etkinlik ve sergileme alanı olarak kullanılarak, katılımcılar ve ziyaretçiler için eşsiz, eğlenceli ve tasarım dolu bir deneyim sunacak.

Tasarım dünyası İstanbul Design Week ile 1hafta süresince tüm dünyadan tasarım sergilerini ve tasarımcıları ağırlayacak ve tüm tasarım dünyası İstanbul’a odaklanacak.

28 Eylül – 02 Ekim 2011 tarihleri arasında Eski Galata köprüsünde gerçekleştirilecek olan İstanbul Design Week, uluslararası tasarımcılar ve yabancı medyanın ilgisiyle Türkiye ve tasarım kültürünü tüm dünyaya tanıtacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT