İstanbul Film Festivali`nin Vazgeçilmezleri

Tarihler: 02 Nisan 2011 Cumartesi ~ 17 Nisan 2011 Pazar 2-17 Nisan 2011

Yer: İstanbul Film Festivali 2011

Ücret: Tam 12 tl - öğrenci-65 yaş üstü 8 tl - akbank gala 15 tl - hafta içi gündüz seansları 4 tl - Türk sineması bölümü: 4 tl

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, - Biletix çağrı merkezi (0216) 556 98 00, Festival sinemaları Gişe

Adres: Detaylı Bilgi için web: http://film.iksv.org/tr Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2011 ~ Nis 17, 2011
FESTİVAL’İN VAZGEÇİLMEZLERİ

• Dünya Festivallerinden
İstanbul Film Festivali’nin Sabah Gazetesi sponsorluğundaki bölümü “Dünya Festivallerinden”, festival izleyicisine tanınmış yönetmenlerin saygın festivallerde gösterilen çoğu ödüllü son yapıtlarından 25 film sunuyor.

• Yıllara Meydan Okuyanlar
Sinemaseverler, sponsorluğunu CNN Türk’ün üstlendiği “Yıllara Meydan Okuyanlar” bölümünde bu sene sinemanın 13 usta yönetmeninin en son filmlerini izleme fırsatı bulacaklar.

• NTV Belgesel Kuşağı
İstanbul Film Festivali’nin belgeseller bölümünün sponsorluğunu bu yıl da NTV üstleniyor. NTV Belgesel Kuşağı’nda son dönemin ses getiren 20 belgesel yer alıyor. NTV Belgesel Kuşağı, 4-11 Nisan tarihleri arasında Fitaş 1 Sineması’nda.

• Genç Ustalar
Colin’s sponsorluğunda gerçekleştirilen “Genç Ustalar” bölümünde, ilk ya da ikinci filmleriyle dünya sinema endüstrisinin dikkatlerini üzerine çekmiş 13 başarılı genç yönetmenin filmleri yer alıyor.

• Mayınlı Bölge’ye Dikkat!
İstanbul Film Festivali’nin artık gelenekselleşen, Malaysia Airlines sponsorluğundaki Mayınlı Bölge’sinde farklı tür ve anlatım teknikleriyle sınırları zorlayan, yaklaşımları ve teknik özellikleriyle sıradışı 12 film yer alıyor.

• Geceyarısı Çılgınlığı
Festivalde, uyarıcı, sarsıcı, kışkırtıcı filmleri uykuya tercih edenlerin dört gözle beklediği geleneksel Geceyarısı Sineması geç saatlere meydan okumaya devam edecek. Festival boyunca cumartesi geceleri saat 24.00’te birer film uykunuzu kaçıracak.

• Çocuk Mönüsü
Sponsorluğunu Jojo’nun üstlendiği “Çocuk Mönüsü” bölümünde, çocuk filmleri festivallerinde gösterilip beğeni toplayan filmlerden seçilen, çocuklar ve ailelerinin rahatlıkla izleyebileceği filmler gösterilecek. “Çocuk Mönüsü” filmleri, Festival boyunca cuma, cumartesi ve pazar günleri 13.30 seanslarında Nişantaşı Citylife City’s ve Rexx sinemasında gösterilecek. Filmlere simültane Türkçe seslendirme yapılacak.

• Anılarına
Geçen Festival’den bu yana kaybettiğimiz sinemacıların yapıtlarıyla anıldıkları bu bölümde, filminin gala gösteriminden yalnızca bir hafta sonra hayata veda eden Alain Corneau’nun son filmi Aşk Suçu / Love Crime yer alıyor. Bölüm kapsamında ayrıca, Claude Chabrol, Tony Curtis, Blake Edwards, Dennis Hopper, Mario Monicelli ile Arthur Penn’in birer filmi de gösterilecek.

FESTİVAL PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT