İstanbul’un Kalbindeki Üç Tutku

İstanbul’un Kalbindeki Üç Tutku

Tarihler: 31 Mart 2017 Cuma ~ 09 Nisan 2017 Pazar Saat 10:00

Yer: Askerî Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2017 ~ Nis 9, 2017

ÜÇ TUTKU KİTAP KAHVE ÇİKOLATA FESTİVALİ'nin ikincisi 31 MART- 9 NİSAN tarihleri arasında Askeri Müze'de, şehrin tam kalbinde gerçekleşecek.

Dünyada bir ilk olan festivalde, birbirinden farklı, ancak birini düşünürken yanına diğerini de eklediğimiz, vazgeçilmez üç tutkunun birlikteliğinin ortaya çıkardığı eşsiz duygu yaratılıyor.

Üç tutkunun kokularının birbirine karıştığı büyüleyici bir atmosferde ziyaretçileri pek çok sürpriz bekliyor. Zengin bir etkinlik programının olduğu festivalde, Türkiye’nin seçkin yayınevlerinin kitaplarını edinebilir, yazarlarla sohbet edebililir, katılımcılarımızın düzenleyeceği workshoplardan, sunumlardan ve ikramlardan ücretsiz yararlanabilir, konserleri izleyebilirsiniz.

Çocuklara yönelik drama atölyeleri, masal anlatımları, Karagöz Hacivat gösterimleri gibi pek çok etkinlik festivalde yer alacak.

Bundan böyle ÜÇ TUTKU Kitap Kahve Çikolata Festivali’nin her yıl bir konuk ülkesi ve konuk ülkeye dair bir teması olacak. Bu yılın konuk ülkesi İran ve teması BAK! Yakınımızdaki coğrafya İRAN’a BAK!arken, İran sanatı, edebiyatı ve kültürü ile tanışacağımız pek çok etkinlik izlenebilecek.

Yine bu yıldan başlayarak festivalin her yıl bir ONUR KONUĞU olacak. 2017 Onur Konuğu Türk öykücülüğünün en önemli isimlerinden FÜRUZAN. 1 Nisan 15:00’de yapılacak panelin ardından ödülü kendisine takdim edilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT